Ето го молдовеца, който уби млад мъж във Варна

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
14:17 / 25.11.2019
780
Окръжната прокуратура във Варна внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на 33-годишния Анатоли от Молдова, който уби млад мъж във Варна. Преди малко той бе докаран в съда, предаде репортер на Varna24.bg.

Припомняме, че 33-годишният гражданин на Молдова Анатоли М. е задържан до 72 часа с постановление на прокурор в Окръжната прокуратура във Варна, след като е бил привлечен като обвиняем за умишлено убийство по член 115 от НК.

Досъдебното производство по случая е образувано в петък, 22 ноември. Тогава около 8 часа сутринта във Варна възникнал скандал между 30-годишния Николай Н. и свидетели. Пострадалият отишъл на адреса рано сутринта с приятелката си. В жилището на неговия познат се намирали още трима мъже, един от които молдовският гражданин Анатоли М., постоянно пребиваващ в България от 2002 г. 

Николай се държал агресивно с останалите мъже. На излизане от дома Анатоли намушкал с нож Николай, като успял да му пререже артерия. Малко по-късно в болницата пострадалият починал.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).