Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close
ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето какво очаква всяка една зодия в следващите дни
Автор: Екип Burgas24.bg 15:19 / 18.05.2024Коментари (0)1084
©
Овен 21 март – 20 април

На 18-и ще се охарчите, ще се наложи да включите и скритите резерви. Това е също така и ден на мълниеносно привличане. В любовта и секса всичко е възможно. Венера е в точен съвпад с Уран, а този аспект ще активизира стари и млади в търсене на желания партньор. За хората на изкуството това е ден и на творческо вдъхновение. Вечерта е рискова за родените в първата декада. Не се отдалечавайте от дома и от законните си половинки, за да не ги изнервите и провокирате. На 19-20-и плувате в свои води, получавате предложения, пътувате и привличате спонсори. 21-ви е денят на колелото, правилата се променят, гледайте да не изпуснете кормилото. На 22-ри организирайте срещи на екипа, влезте в нова среда, уредете съвместни инициативи. На 23-24-ти не отивайте в крайности, бъдете балансирани.

Телец 21 април – 20 май

На 18-и на обед Венера е в съвпад с Уран, а вечерта Слънцето е в прегръдките на Юпитер във вашия знак. С тази перфектна комбинация късметът ще ви следва и на 19-и. На 20-и Слънцето вече напуска Телеца, ден за благотворителност. На 21-ви срещате проблеми и опозиция на всички нива, а на 22-ри конкуренцията ви прави силен ход. 21-ви е ден на колелото, вече започвате да слизате от пиедестала. Родените в първата декада ще трябва да променят програмата си и да тръгнат в нежелана посока. Отказвате се от някои приятни и важни за вас срещи и визити. Луната от Скорпион и Плутон от Водолей са в тежки аспекти към Меркурий от Телец. Може да бъдете засегнати и ударени на слабото място. Не преговаряйте по имотни дела. 23-ти е рисков, а 24-ти омиротворяващ.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 18-и не взимайте решения рано сутринта и тръгнете на път към обед. Луна и Нептун сключват пречупващи аспекти спрямо родените в първата декада. Не поемайте излишни рискове, поспете, останете в местата, където се чувствате уютно и удобно. 19-и ви среща със спонсор и бъдещ покровител. На 20-и в 13 ч. и 1 минути по Гринуич Слънцето навлиза в Близнаци, а до края на седмицата Венера и Юпитер ще го последват. За вас предстоят дни на възход, победи и сбъдване на мечти. 21-ви е ден на преобразяването. Време е да излъскате имиджа си, да промените дрескода, особено ако влизате в нова среда. На 22-ри трябва да влезете в строя, намерете си мястото. На 23-ти пълнолунието вади на показ страсти и амбиции, а на 24-ти родените в първата декада ще са галеници на съдбата.

Рак 22 юни – 21 юли

18-и отпушва личната инициатива, а съвпадът на Венера с Уран стимулира чувствените ви връзки. Вървите към изневери и на 19-и се опитвате да бягате от задълженията, но няма да ви се получи. Ден на тежки натоварвания и отговорности, които не може да пренебрегнете. Луна и Марс сключват рискови аспекти за родените във втората декада. Отношенията висят на косъм и малкото камъче може да преобърне колата. Късметът ви се връща на 20-и, когато може да срещнете спонсор или да играете подобна роля. 21-ви е денят на колелото, всичко се променя. Луната от Скорпион ще насочва пръста на съдбата към полезни за бъдещето ви срещи и връзки. Постарайте се да изглеждате магнетично. За 22-ри насрочете важни срещи, на 23-24-ти стойте мирни.

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в третата декада са на прага на любовни проблеми на 18-и. На 19-20-и сте в обсега на тежки кармични връзки, от които ще излезете материално ощетени, но дано да си е струвало цената. 21-ви носи промени в плана и рискове за родените в първата декада. На 22-ри не може да останете безучастни, чака ви болезнен избор. Конкуренцията ви се обединява, разширява територията на личната си инициатива и сплотява редиците от приятели и симпатизанти. Съветът е да направите същото. Не стойте безучастни, привлечете за съвместна работа доверени и проверени във времето партньори. Всеки да си намери мястото в строя и дано сте в състояние да ръководите и оглавите този процес. Успехът идва на 23-ти следобед, а на 24-ти всичко се подрежда. Отворете се към другите, изгладете отношенията и тръгнете заедно в нова посока.

Дева 23 август – 22 септември

18-и е ден за първа крачка и първа целувка, а някой може и да повтори. На 19-и изкачвате връх в кариерата и личния живот, а от 20-и вече слизате по хребета на ограниченията. Слънцето навлиза в нехармоничните ви Близнаци, а до няколко дни Венера и Юпитер ще го последват. Предстои едногодишен период, в който ще срещате стени в служебен и юридически план. Побързайте с избора. На 21-ви съдбата завърта своето колело и бързо може да ви постави в неизгодно положение. Предстоят рокади на работното място, които ще се отразят негативно на личните ви амбиции. На всички нива конкуренцията се увеличава, време е да уточните отношенията си и в любовта. На 22-ри ще се радвате на материална подкрепа и реализиране на мечтите си. На 23-ти искайте и ще ви се даде. Денят на 24-ти се свързва с усещанията, желанията и трепетите на човешката душа.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 18-и Венера е в съвпад с Уран, очертават се магични и магнетични срещи. Вечерта вървите към новите си спонсори. 19-и ви води към важна цел. Луната от Везни е в опозиция на Марс от Овен. Родените във втората декада да не провокират чуждата агресия. Дори и с жест или с облеклото си ще действате провокативно в средата, в която се намирате. Ще направите впечатление и с изказванията си. От 20-и Слънцето навлиза в знака на хармоничните ви Близнаци, в живота ви ще се отваря втори шанс и вариант. На 21-ви всяка промяна идва в точния момент. 22-ри събира на едно място хора с еднакви интереси. 23-ти е рисков, а 24-ти хармонизиращ. Празничната атмосфера отклонява погледите от злободневното. Астралното ви и физическо тяло са в равновесие и хармония.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съвпадът на Венера и Уран на 18-и ни провокира към нестандартни връзки и изневери. На 19-и може да влезете в конфликт със закона и с личните си покровители. 20-и е ден за спонсорски дела. На 21-22-ри с непремерен ход, губите пари и влияние. Всеки трябва да избере на коя маса да седне, с кого да се съюзи и с кого да участва в разпределението на общите пари и сфери на влияние. На 23-ти лесно се отива към прекалявания, но на 24-ти обстановката коренно се променя, оставате зад гърба си неприятностите и вече вървите напред. Денят е проблемен повече за родените в третата декада, но другите вече са готови за полет и активни действия в ятото на тези, които чувстват близки по дух, стремежи и възможности. Не си нарушавайте спокойствието, взимайте балансирани решения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

18-и е ден на трудно извоюваните победи и свободи. Близките не възприемат идеите ви. 19-и е ден за среща със спонсори. Един от най-мощните дни за месеца. Всичко може да се постигне с премерени и целенасочени действия. Знайте си цената и не подбивайте чуждата. Може да изкачите връх в кариерата и живота, а някой се бори за личното си щастие и за ръката на любимия. От 20-и Слънцето ще ви гледа в опозиция, а до 25-и Венера и Юпитер ще го последват. Това ще ви вгорчи живота и подлюти отношенията. На 21-ви бъдете гъвкави, напаснете се на промените. Съдбата хвърля своите зарове, пренарежда играта и позициите, дава шанс на някого да изплува от забравата, а друг детронира от сигурна позиция. На 22-ри изберете подходящия екип. На 23-24-ти ще ви се припомни кой командва парада.

Козирог 22 декември – 20 януари

Важното на 18-и уредете до обед. 19-20-и са конфликтни и рискови, Луна и Марс сключват тежки аспекти с Козирога. 21-ви идва с промени и с нови варианти в отношенията, съобразете се. На 22-ри сключете нови договори, влезте в подходящата за вас среда, изберете своя екип. На 23-ти битката за кокала навлиза в решителна фаза. Може да получите финансиране. Пълнолунието активизира болезнените ни амбиции. Трудно овладявате импулса, изказвате се неподготвени и правите необмислени крачки, след които ще се окажете в задънена улица. Родените в последните дни на зодията лесно привличат нови спонсори или важни благодетели в живота и работата си. 24-ти усмирява амбициите. Време е да сложите кадифените ръкавици. Пипайте с внимание, за да не дистанцирате покровител.

Водолей 21 януари – 18 февруари

18-и носи проблеми във връзките за родените в третата декада. На 19-и победите ви са свързани с чуждите постижения, предавате щафетата. Родените в третата декада ще плащат с лихвите за всичко, което постигат или имат намерение да започнат. Съветът е да отлагате за другата седмица старта на новите си проекти и дейности. От 20-и Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от Близнаците, а на 23-ти и 25-и Венера и Юпитер ще го последват. Затова на 21-22-ри водете преговори, подгответе се за качествен скок в живота, връзките и работните си проекти. Край с безкъсметието. На 24-ти за родените в първата декада настават чудесни творчески дни, обагрени в розови любовни мечти. Оглеждайте се, вероятни са срещи и запознанства, които ще ви донесат не само желаното финансиране, но и връзката, която би осмислила бъдещето ви с истинско чувство и любов.

Риби 20 февруари – 20 март

18-и носи късмет на родените в третата декада. Чакайте финансиране, намирате подходящата работа. Но това е и ден на магичната и магнетична любов, която идва като гръм, може да не получи чаканото одобрение от близки и приятели, но със сигурност ще ви донесе късмет, стимул и обезпечение. Ще запомните този уикенд с нещо ведро, приятно и благодатно, носещо големи надежди и очаквания. 19-и носи щастие във връзките, подпишете предбрачен договор. В следващите дни един след друг Слънце, Венера и Юпитер напускат Телеца и вече ще ви гледат в конфликтни аспекти от Близнаците. 21-22-ри разкриват двойнствени игри, а на 24-ти не влизайте в конфликт с покровителите си. Партньорите ви няма да са съгласни на компромис, много трудно ще ги омилостивите, ако сте объркали конците, предава "Телеграф".Още по темата: общо новини по темата: 605
17.06.2024 »
16.06.2024 »
13.06.2024 »
12.06.2024 »
12.06.2024 »
11.06.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница


Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Земетресение до Пловдив на 17 юни 2024 г.
Световна черна хроника
Парламентарни избори 2024
50-ото Народно събрание
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: