Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето коя е терористичната организация, която е прала пари чрез NEXO
Автор: Екип Burgas24.bg 19:14 / 12.01.2023Коментари (6)521
©
Стана ясно коя е терористичната организация, която чрез NEXO e пралa пари, научи Plovdiv24.bg. Палестинската паравоенна "Хамас" е извършила са десетки парични превода в криптовалута

По-рано днес прокуратурата и МВР влязоха в офиси на столичната фирма.

"Разследват се изпиране на пари, данъчни и други престъпления. През последните пет години като оборот през платформата са минали над 94 млрд. долара. "Клиент, който е ползвал платформата Nexo, е официално обявен за лице, което е финансирало терористични актове, каза днес на брифинг говорителят на прокуратурата Сийка Милева.

Nexo е криптобанка, която управлява активи за над 5 милиона души в 200 юрисдикции. Казано иначе - компанията набира криптовалути на влог и плаща лихви върху тях. Nexo отпуска и кредити срещу обезпечение. Основател на  платформата е Антони Тренчев.

Хамас беше основана през втората половина на 1980-те години и още от самото начало е в опозиция на Организацията за освобождение на Палестина (ООП) на Ясер Арафат. Хамас отрича правото на съществуване на Израел.

 











Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 13.01.2023 г.
-1
 
 
То и всички банки перат пари, но си плащат глоба и си продължават с прането. Не съм прочел качулки да са арестували директорите на някоя банка? :Д Ако Жоро пере пари за Хамас, не е ли работа на полицията и прокуратурата да арестуват Жоро? Какво общо има борсата? Ако Жоро сменя мръсни евра в Уникредит, ще арестуват ли утре директора на уникредит? :Д
0
 
 
Колко е такса спокойствие на ФБР? Че то разследването е на ФБР....и на още няколко агенции в УС. Излезте от филма с тези глупости за такса спокойствие, не сме 90-те....както хубаво искат да си мислете и че всичко става по другия начин. Иначе Нексото кефят как бият по Гешев....а той човкът се бори за потупване по рамото от ФБР-то. Хахаха. Не ядосвайте Гешо, че ви чакат молби за екстрадация бе хаймани, а такса спокойствие в УС е мнооооууууу гоуемааааа, май нема им стигне цялото крипто за нея! Всикчи крипто борси са пробити от всЕкъд, все пак крипто времето е времето на дивия запад....
-1
 
 
За жалост не е поръчка срещу фирмата на местно ниво, а директно от ченгетата в Щатите. Същото се случи и с Ружа Игнатова. В България големи пари от крипто платформи не може да се правят, защото се вреди на интереси отвъд океана. Как така ще си прайкат нещо тук, пък ще печелят от простия хамериканец.
0
 
 
Трябва да си ужасно наивен за да вярваш на подобни глупости. Пропускаш да си платиш вноската спокойствие и на следващия ден ти викат всичките медии, 'спец части', хамаси и каквото се сетиш.. Жалка, но масова картинка в милата ни родина.
+1
 
 
А 5 години никой ли не се сети да провери фирмата? Или когато беше на министерското синче всичко беше простено или някой сега е спрял да си плаща таксата спокойствие и бам. Хамас камаз много кинти а-у арести на годината
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: