Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Евгени Минчев попиля Криско
Автор: Екип Burgas24.bg 20:16 / 09.01.2021Коментари (3)1572
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Криско залитна по Либераче

Знаех си, че ще дойде този ден, в който Криско ще се подхлъзне по модата на Либераче. Както шило в торба не стои, така и един Телец не може да не провре любопитна муцунка какво става в обора на предците му. Предци, в сценичен смисъл, разбира се. Та така - тук имаме в наличност бяло сако, с елементи от пайети, нещо като коледно-новогодишна бродерия, шум на сцена от ранните етапи на сценичното изкуство.

Реверите обаче закриват една трета от този лъскав пейзаж, ледена пързалка, по която са плъзнали доброто момче. Реверите като ранена орлица са се пльоснали в басейна на бялото и седят там, чакащи да бъдат свестени. Очилата крискови са като вход на тайна космическа  база, също и като вход на експериментална болница. Общо взето - мязат на всичко останало, не и на очила. Отиват ли дънки на това сако? Според мен - не. Но в света на рапа всичко е като в онзи вечен въпрос на българина, на който отговор досега не е даден - "Ти мен уважааааааш ли ма". Толкоз.

Поли Генова да си полира стила

Благодаря на Поли Генова, че поддържа рубриката ми така свежа, започвам дори да си мисля, че докато се облича по този си обаятелен начин, тя ми прави тайни знаци. "Ще сложа синьо, ламе и къдрици, нека го видя лорда как ще се оправя".  И наистина, чудя се дами и господа, на колко водки човек може да направи този избор. Ако Поли не пие, то може би ефекта на замайване се е получил от лака за коса или от лака и за нокти. Намирам лъскавото жабо за миловидно а прозрачните ръкави дори за секси, но само ако приносителят им оглавява балета в хотел "Родина". Хотел "Родина", добър ден.

Не, не чухте правилно, не съм казвал хотел родНина. В последно време Поли изразява една веселост, направо заразителна, така заразителна, че човек трябва да се ваксинира. С дрънкулките по талантливата лейди могат да се украсят няколко преки на Витошка, а с брокатите, ламето и органзата да се покрие Орлов мост за Свети Валентин, макар 2-ри февруари да е по-близко. Отворената уста на Поли…Хайде, стига вече. Чао.

Тромава модна безнадеждност при Дамян

Ако Дамян ми беше племенник, щях сериозно да си поговоря с него. Та той е просто непослушен, направо ме вбесява, когато се отдалечава от себе си. На първо място- цвета, който е избрал е наистина демоде. Помня, че старовремските валяци бяха в такъв цвят, което излъчва определена тромавост, определена безнадеждност. Виждате ли копчетата- нестроен хор, които изглеждат ушити в паническа атака. Всяко може да бъде редник в пехотата на модата и като такова не заслужава да е във взвода на един галантен музикален генерал като Ди джей Дамян.

Не че е толкова важно, но виждате ли как копчетата около чатала са леко повдигнати, наистина не е моя работа, преминавам към якичката. Тя е отворена с усърдието на религиозен водач, който докато бръщолеви гледа кой колко стотинки пуска в дискоса. Огромен джоб може да сложи пълната биография на Стив Джобс вътре, но за какво му е на Дамянчо подобна тегоба, най-добре да сложи там някой моден каталог. Очилата и брадичката дописват един симпатичен портрет, с който все още не мога да свикна а и не бива.

Мая Хътчинс - модна примадона!

Ето един естетически пример за ежедневно бизнес облекло, така прилягащо на Мая Хътчинс. Тя съчетава британския си опит с парижките модни тенденции от времето на шансона, борави смело с косите, докато позира с дързостта на примадона.  Харесвам кореспонденцията между баретата и червения шал, те подържат устоите на този избор, като изразяват безпрекословно, че тази визия може с тях или без тях.

Баретата е така одухотворена, че сякаш осъзнава първенството си тук, червеникавите ирландски коси пренасят всичко на Шанз Елизе или плас Вандом, където сме виждали да се разхожда в някои филми Сара Джесика Паркър. Пак с баретка и пак с тези неустоими коси. Мисля, че този кадър е с балетния принц Баришников. Карираната пола е повече от уместна, тя дава широта на облеченото, може да бъде прибрана чинно или размятана сексапилно, стига да не предизвика задръстване. Браво, Мая, отново сме приятно изненадани.

Софи сияе в рокля "тез червени домати"…

Червено против ковид-уроки или червено, като "тез червени домати"- попфолк лютеницата на съвремието ни? Софи Маринова винаги подхожда с хумор, когато е пред гардероба а да си облечен в този цвят между Коледа и Нова година си е направо сирена за модна бърза помощ. Гледам изтънчената снага на певицата , сравнявам с онова, което е могла да облече вместо това и си пускам Мария Калас, която също е родена под знака на Стрелец и е била гласовита. Представям си Софка с атлазен пеньоар и ролки да пее пред огледалото, като знак за естетическа безцеремонност- същата, каквато е проявила и с червеното.

Дали в косата виси отскубната връв-лампаз за перде или някой шегаджия Фигаро Тук Фигаро Там е отишъл твърде далеч в закачките си? Кърваво червена боа се спуска по гърба и ръцете на звездата, може би е по-скоро шлейф, блестящ в сумрака. Тези стълби- като знаменитата снимка на Марлене Дитрих в берлинския хотел Адлон, придават на певицата още повече помпозност, но пък подчертават не много високата класа на ушитото. На Маринова липсва цигаре или наргиле, както е по нашия край, но видяло дебелия край, деколтето се е смъкнало като хванат на място рушветчия. Много обичам Софка, но не мога да пропусна, че ако имах законодателна естетическа власт, бих и дал присъда 4 месеца в офиса на шефката на Вог. Доколкото чух, не била лесна.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.01.2021 г.
0
 
 
Какво коментира облеклото на другите? Това може да направи човек с истински вкус, а не клоун като него. Да не би да си мисли, че някой се вълнува от "съветите" му? Нещастен тип. Избива комплекси
0
 
 
Някой вълнува ли се от коментарите на смешника Минчев ?:)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: