Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Фирма на Динко от Ямбол сваля тролейбусните жици в Пловдив
Автор: Диана Бикова 13:04 / 11.06.2021Коментари (12)1885
©
Ловецът на бежанци по границата и бивш участник в "Биг Брадър" Динко Вълев от Ямбол е човекът, който стои зад фирмата, наета да обезопасява тролейбусните жици в Пловдив, научи Burgas24.bg.

След поредния инцидент с въздушната контактна мрежа на бул. "Дунав" 3 тази сутрин, се оказа, че има ангажирана специализирана фирма, която да реагира при проблем с жиците на несъществуващия от десетилетие тролейбусен транспорт в града.

На запитване на Burgas24.bg коя е фирмата и доколко служителите й са квалифицирани да извършват подобна дейност, висшата администрация на града си глътна граматиката, всеки поединично започна да си дъвче езика, да отрича, че знае нещо и да прехвърля топката към синдика на обявеното в несъстоятелност дружество "Градски транспорт Пловдив" АД Николай Митов.

Репортер на медията ни се свърза с адвокат Митов. На всички въпроси той отговори с думите: "Не мога да коментирам". Така или иначе разбрахме, че въпросната специализирана фирма е ямболска и е собственост на Динко Вълев. На мястото на инцидента от сутринта техниката нямаше абсолютно никакви отличителни фирмени знаци.

Тя е била избрана от синдика Николай Митов неотдавна, след като от община Пловдив са му изпратили официално становище, че нямат техническа и кадрова възможност да реагират при провлачване или скъсване на проводниците. Едновременно с това са му предоставили списък на зоните с опасна мрежа, застрашаваща живота и здравето на гражданите, както и актове на администрацията за премахване на определени участъци.

Отделно пък е сезирана и специализираната прокуратура. В резултат синдикът е направил опит да продаде въздушно-контактната и каналната високоволтова мрежи. Процедурата обаче е спряна със жалба на собственика на "Градски транспорт Пловдив" АД Ангел Батаклиев. Фирмата пък се казва "Бозав" ЕООД.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тролейбусните житци не трябва да се свалят, а трябва да се връщат на местото им в Пловдив, за да може тролейбусите да се върнат.
0
 
 
Да реже то в тая държава всичко само граби.Така се правят млн.с пачки и кюлчета.
0
 
 
Само аз ли виждам работници без работно облекло и лични предпазни средства!?
+1
 
 
Ами прави са за 80 % дебили.Само в тая окаяна държава,някой решава а друг цървул изпълнява...Ква е квалификацията на тия дето режат-никаква,така ли се демонтира контактна мрежа-някъде да се виждат .жабки,блоки,тресчотки,къде им са предпазните средства.Жилетката ли те защитава при работа на платформа....през деня ли се извършва подобна деиност,доколко е обезопасена.Абе Андрешковци
+2
 
 
Такъв е закона драги ми смехурковци. Това прасе Батаклиев обжалва от 5 години и съда не може да се произнесе... не знам какво трябва да се случи , за да се свалят тия жици най сетне.
+1
 
 
И тази ямболска отрепка преди няколко години се беше превърнала в национален герой в очите на много идиоти. След това един много умен и достоен човек- проф. Иво Христов в прав текст каза, че 80% от населението на нашата държава са дебили! И дебилите веднага наскачаха срещу него (Иво Христов). Получи се нещо като в онази приказка, където на селският мегдан се били събрали да разнищят една кражба. Най-умният от селото се досетил и рекъл: "На крадеца шапката му гори" и тогава един човек си хвърлил калпака и започнал да скача върху него. Та такова е положението с тези 80% дебили, живеещи в България.
+4
 
 
Преди няколко години бях свидетел на падането на част от мрежата до централна гара. Накаква машина беше закачила и опънала жиците и повлече цял сегмент от около 500-1000м. Падаше постепенно и освен жишите има метални компоненти които удряха колите в дясната лента. Ако удари пешеходец може да му разбие главата.През 2012 Стефан Цвятков с извънгабаритен товар къса мрежата и уби жена. Тролейбусната жица, която уби 42-годишната Галя Халачева в Пловдив, докато пресичаше булевард „Васил Левски”, я е разрязала почти на две.Какво още трябва да се случи за да махнат това безумие.
+3
 
 
Ами като няма други? Кибиците, направете си фирма, оборудвайте я и тогава като НЕ ВИ ИЗБЕРАТ може да мрънкате. Ама не, търтеите само люпят семки пред блока и се чудят защо се налага чак от Ямбол да се наема техника...
на 11.06.2021 г.
+3
 
 
"Динко Вълев от Ямбол" решава проблемите на Пловдив ... Ако вземе и да събори незаконните къщи на братята роми - равен няма да има , защото на община не и дреме ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: