ГДБОП разби престъпна група за разпространение на наркотици

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:50 / 20.04.2023
573
ГДБОП разби организирана престъпна група за разпространение на наркотични вещества в София. В хода на операцията, по време на покупко-продажба на наркотични вещества са задържани дилър и клиент. На място са намерени и иззети 11 спейсбека, съдържащи кокаин, мобилни телефони и сумата от 1200 лева. Непосредствено след сделката са задържани и останалите петима членове на престъпната група.

При проведените на територията на столицата тринадесет броя претърсвания и изземвания в жилища и автомобили, ползвани от членовете на престъпната група, са намерени и иззети общо около 400 грама кокаин, мобилни телефони, електронни везни, записки и около 50 000 лева.

Наблюдаващ прокурор от Софийска градска прокуратура е повдигнал обвинения на пет лица за участие в организирана престъпна група, създадена с цел държане и разпространение на наркотични вещества. На същите е взета мярка за неотклонение "задържане под стража" до 72 часа. Продължават действията по доказване и документиране на престъпната дейност на участниците в организираната престъпна група, информира NOVA.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Над 2 млрд. лева дължим на банките за кредити, които не можем да ...
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Депутатът с осемте самолета вече не е част от ПП
"Ние, потребителите": Скандална нелоялна практика на туроператор


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).