ГЕРБ внесе вота на недоверие към кабинета "Петков"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:40 / 15.06.2022
601
Тази сутрин ГЕРБ внесе вот на недоверие към правителството заради лошо управление и провал в сферата на публичните финанси. Искането з подписано от 59 народни представители.

Надяваме се да съберем нужната подкрепа за вота на недоверие. Тази мъка трябва да приклчи. Това заяви Даниел Митов от ГРБ преди началото на днешното заседание на НС.

Митов коментира и искането за закрито заседание на НС по темата РСМ. Заяви, че е възможо да се водят преговори за заобикаляне на ветото. Въпросът е, че не е редно, каза Митов.

Като бивш външен министър заяви, че на всяка среща, която се провежда на международно ниво, трябва да присъства представител на външно министерство и да води паметна бележка. Въпросните паметни бележки трябва да са достъпни за следващите управляващи. Ако няма паметни бележки на Кирил Петков с лидерите, е нарушение на принципа за приемствеността във външната ни политика, каза Митов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Единадесетокласник от Бургас с бронз от Балканската олимпиада по ...
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).