Гаврата с отвлечения в Пловдив ученик е била много голяма

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (28)
15:40 / 22.05.2020
783
Под надзора на Окръжна прокуратура Пловдив е започнато досъдебно производство във връзка с извършено престъпление по чл. 142 от НК. Малко след 17.00 часа на 21 май във Второ РПУ е подаден сигнал, че в района на mарк "Отдих и Култура“ случаен минувач се притекъл на помощ на момче без дрехи.

Пред униформените служители то обяснило, че трима мъже, един от които познава лично, са го принудили да свали дрехите си, заснели с него клип и го заплашили, че ще го публикуват в социалните мрежи. За да не го направят, поискали момчето да им плаща сумата от по 1000 лева всеки месец.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на престъплението и неговите съучастници. Те са на възраст между 20 и 23 години.

Двама от тях са от село Костиево, а третият, който е от Пловдив, има регистрирана криминална проява през пролетта на миналата година, когато е установен да шофира МПС под въздействие на наркотични вещества. След задържането им в ареста тримата мъже са направили пълни самопризнания.

Виж коментарите (28)

Още по темата (1):
22.05.2020 Установиха кои са похитителите на пловдивския ученик
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).