Георги Илиев возел парите си в багажника, хвърлял по 50 000 за оркестър на нощ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:15 / 16.02.2015
1182
Иван Тодоров-Доктора е особен случай сред ъндърграунда у нас. Той е от типа "бяла якичка". Лично той ми е разказал, че е дал пространни показания за връзките на мафията от началото на прехода с политици пред прокурор, но по-късно този магистрат е унищожил записа. 

Това разказа в интервю за Нова телевизия журналистката Надя Чолакова. Тя твърди, че неговото появяване в контрабандата е осигурено от висши служители на бившата ДС, на които е вършил работа.

Журналистката отрече разпространената напоследък версия, че Георги Илиев е поръчал да убият брат му. При случката тогава двамата е трябвало да пътуват за Молдова на мач, но изпуснали самолета и малко след това убиецът прострелва Васил.

"Георги Илиев прави собствено разследване за смъртта на брат си и когато вижда как един командос избожда очите на Васил на портрет, пребива човека от службите", разказа още журналистката.

Според нея Васил Илиев е успешен бизнесмен в условията на прехода, а преди да бъде убит е успял да направи около 30 милиона долара. Използвал е за съветници хора като Емил Кюлев и Емил Хърсев.

Докато брат му - Георги, бил човек на живота, хвърлял пачки по заведения, защото е бил наясно, че това няма да продължи дълго.

Журналистката разказа, че затова и Поли Пантев е казвал "чудя се дали аз или Георги Илиев трошим повече пари". Георги Илиев е известен с това, че возел парите си в багажника, хвърлял е по 50 000 марки за оркестър на една нощ.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
01.01.2024 Какви са причините за ликвидирането на Георги Илиев?
Още новини от Национални новини:
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите с 1...
Военна техника тръгва по пътищата у нас
Доц. Мангъров говори за новия "вирус на шамара"
БНБ с важна информация
Апелативният прокурор на София подаде оставка
Задържаха шофьора, който блъсна мъж и избяга


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).