Георги Любенов в ефира на БНТ: Нашите депутати са нещо средно между деца и бавноразвиващи се

Автор: Георги Кирилов
Коментари (1)
10:26 / 19.09.2021
1449
Водещият на неделния сутрешен блок на БНТ се подигра по жесток начин с родните депутати, видя репортер на Burgas24.bg. Отделен въпрос е дали самите народни представители са го заслужили, защото подигравката се случи в разговор с един от тях и той не отрече.

Гост при Любенов бе майстора на фалшивата новина и подобни "новинарски сайтове" Арман Бабикян, който успя да яхне протестна вълна и да влезе в парламента като депутат, макар и за кратко. На въпрос на Любенов дали вярва на Татяна Дончева за скандала 500к, Бабикян първо заяви, че вярва на фактите. После допълни, че в обществото има три прослойки на които не трябва да им се сърдим като лъжат - децата, хората с умствени и психически увреждания и депутатите.

В този момент Любенов изстреля репликата, че депутатите са смесица между първите две, на което Бабикян реагира с усмивка.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).