Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гергина: Била съм и с 5-6 мъже едновременно
Автор: Екип Burgas24.bg 17:19 / 03.06.2016Коментари (5)1903
© 24 часа
Гергина Добрева дойде в съда да види любимия си
"Обичам Мартин и живея при него. Имаме момченце на 8 месеца. Добре, че се роди бяло като мен. Ако беше черно, какво щях да правя! Не ме е карал насила да проституирам. Занимавам се с тази работа от 2009 г.", разказва 29-годишната Гергина Добрева от София, която дойде в съда в Благоевград, за да види и защити любимия си Мартин Филипов-Дебелия, арестуван за трафик на проститутки.

Гери, както казва, че е позната сред стотицити се клиенти, разказа, че рекордната й заработка на месец била 22 хил. лв. в столицата, миналата година, когато била бременна в 8-я месец. 

Твърди, че когато започнали родилните й болки, била на адрес при клиент и оттам директно влязла в родилна зала. Шест дни по-късно се върнала на работа.

Започнала преди години. като си направила профил в интернет и завалeли поръчките. Работила е в Гърция, Кипър, Германия. 

"Марто не ме ревнува, защото това е работа и става въпрос за пари. С него сексът е по любов и е съвсем друг. Не ми е сводник и не ми намира клиенти. Няма един ден да не съм правила секс. Не си спомням колко мъже за ден съм обслужвала най-много, била съм и с 5-6 едновременно", допълва спокойно и без притеснения разказа си младата жена.

Твърди, че не познава двамата полицаи, които са арестувани заедно с любимия й. Не отрича, че ползва освен квартира и хотел, където приема клиенти. Собственикът на хотела знаел, че три момичета наемат стаи за по-дълго време за проституиране.

Сега смята, че Мартин е натопен от негова бивша любовница Теди. Тя няколко пъти подавала, а след това оттегляла жалби срещу него в полицията. 

"Прави го от ревност, защото ме мрази. Другите две момичета, които са свидетелки срещу него, аз съм ги вкарала в занаята. Нямаше какво да ядат и аз им направих страници в сайта, давах им клиенти в началото. Показах им как да работят", обяснява Гери.

Казва, че ще продължи да работи като проститутка и няма да се хване на друга работа за 300 лв. на месец.

"Понякога давам на Мартин пари, защото е без работа. Давам и на бившата му жена София, която живее в същата къща на първия етаж с двете деца, които са от Мартин. Ние с него сме на втория. 

Понеже съм непрекъснато на работа, тя гледа и нашето бебе. Ако Мартин ми дава по 1000 лв. на ден, няма да работя", обяснява съвместното съжителство и е категорична, че в голямата къща се чува нейната дума. 

Казва, че няма нищо против да се узакони проституцията и тогава ще си плаща данъците. Сега повечето й клиенти били млади момчета. Българите плащали по-добре от чужденците. 

"Работим и с такситата. Знаят ни телефоните и ни ги дават на клиенти или направо ни звънят и ги карат на наш адрес или пък нас ни возят до адрес", обяснява технологията на занаята столичанката. 

От две години е в Благоевград. Преди това била на Кулата, където се запознала с Мартин и той я довел в Благоевград.

"Няма сводници, всеки си бръмчи сам. В София почти всички си работят сами. Само някои селянки, тъпанарки и такива, дето прохождат в занаята, си имат сводници. С Мартин щяхме да се женим и той се канеше да припознае детето ни, ама ето какво стана.

Ако не искат да го пуснат, ще съберем пари и ще платим. Ако пък влезе в затвора, ще го чакам да излезе. И той ме обича. Много е честен, състрадателен, няма такъв истински човек като него", описва качествата му Гери.

Оплаква се от роднините си, с които била в конфликт заради тази си работа. Твърди, че и на тях им давала пари, а те я намразили. С майка си скоро се сдобрили и искала да даде на нея бебето си за временно отглеждане, защото социалните служби можело да й го вземат. 

Мечтата й е да роди и момиченце на Мартин. Сега щяла да купи 1-2 апартамента на сина си, защото до момента няма свой имот.

Докато разказва историята си, телефонът й не спира да звъни. 

"Вижте колко съм търсена. Това са все клиенти", оправдава се за непрекъснатото звънене.

Източник: в. "24 часа"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Празник на пенсионера в Ж.Р.Тракия.Лично кметът Костадин Димитров ни поздрави.
на 04.06.2016 г.
+2
 
 
Тази е стахановка :-)
Aнонимен
на 03.06.2016 г.
+7
 
 
И защо да се легализира проституцията - нали данъци ще трябва да се плащат, вместо да се взимат едни огромни чисти пари всяка сутрин. А тези пари могат да отиват за здравеопазване, образование, култура и изкуство. Мръсни пари няма! Бат Бойко - свиваш цигарената мафия, ами удари и проституцията, от там постъпленията ще са златен пай!
+10
 
 
Ужас! Кой си ляга с тоя бубарак ? Пък и пари да му дава. Ще повърна .........
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 03.06.2016 г.
+9
 
 
Не разбрах тарифата и. Колко пари ми дава,за да си легна с нея?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: