Германец помогна на българин, нашенецът за благодарност го преби почти до смърт

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:48 / 23.02.2020
1783
Българин преби почти до смърт германец, който го открил в безсъзнание и се опитал да му помогне. Историята се е разиграла преди почти година, а през миналата седмица Окръжният съд в Мюнхен започна процес по делото на 32-годишния българин. Неговото име е Николай, а мъжът, който той преби почти до смърт, е 60-годишният Ричард. Подсъдимият е обвинен в опит за убийство, пише "BG-voice".

Според обвинението на прокуратурата на 22 март 2019 г. българинът Николай Т. е почивал с колегите си на река Исар, близо до моста Райхенбах. Мъжете се забавлявали и пиели алкохол, а за подвизите им пишат и германските медии.

Във фаталната вечер Ричард вървял по брега и видял Николай в безсъзнание

Тогава германецът преценил, че състоянието на мъжа е тежко, и извикал линейка. Българинът бил в състояние на силно алкохолно опиянение. Спасителите прегледали мъжа, направили му манипулации и той дошъл на себе си.

Останал сам с Ричард, изведнъж Николай го нападнал с юмруци. Според жертвата причината за нападението била, че германецът нямал цигарите, които българинът поискал.

В медицинския доклад се посочва, че жертвата е получила множество наранявания и травми. Някои от тях били животозастрашаващи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).