Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Говори майката на детето, хвърлено от мост: Осем години живях в ад, виновна съм
Автор: Екип Burgas24.bg 19:57 / 04.07.2019Коментари (3)2461
©
Майката на  детето, хвърлено от мост край Габрово, поиска най-тежкото наказание за приятеля си Дилян Марианов - доживотен затвор без право на замяна. Само пред Нова тв Поля Христова заяви, че обвинява себе си, че не е подала сигнал за домашно насилие и системен тормоз. 

"Детето ми го няма, той го уби, хвърли го от моста, това е факт. Просто избягах от него, защото не издържах. Той ме заплаши, че ако ни намери ще убие мен и детето. Чувствам се виновна, че не взех най-ценното си нещо – детето. Той е пълен нещастник! Убиец! Изрод! Не искам да го виждам! Да гние там! Да умре там! Той не спира да ме малтретира. Постоянно! Удря ме. Постоянно ме тормози сексуално. По време на секс ме бие и удря с юмруци по главата и гърба. Това е ужас! Ад! Осем години – ад! Идва уикенд – ад", каза майката на убитото дете.

Майката на убитото дете е в тежко психическо състояние след случилото се. Поля Христова - майката на 4-годишният Дариел, бе две седмици в неизвестност - до вчера, когато разбира за смъртта на сина си.

Според майката, бащата посягал и на детето. За това знаели и от Агенцията за закрила на детето.

"Беше син по дупето, Закрила на детето идваше в детската градина. Беше предупреден да не го прави", каза Поля Христова.

От Социално подпомагане дадоха друго обяснение.

"Синините на детето са получени в следствие на спускане по водна пързалка. Имало е техническа неизправност на пързалката. Спускали са се около 20 метра по пързалка без вода и двамата с бащата са имали охлузвания", обясни директорът на Дирекция "Социално подпомагане" в Габрово Радослава Христова.

Дилян Мариянов, който е биологичен баща на убитото дете, е криминално проявен и осъждан за кражба и причиняване на средна телесна повреда – намушкал е двама мъже с нож при спречкване. Има и осъдителна присъда от осем месеца, която я е излежал.

От днес, в квартала, където е живяло детето започна кампания за набиране на средства за погребението на Дариел.

Междувременно Окръжният съд остави в ареста извършителят на жестокото престъпление. Мярката подлежи на обжалване, но Марианов отказал да обжалва. 31-годишният мъж влезе в съдебната зала мълчаливо, като криеше лицето си. Той не оспори искането на прокуратурата за най-тежката мярка - постоянен арест. Направи и самопризнание, че е убил 4-годишния си син Дариел.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 05.07.2019 г.
+2
 
 
така като гледах репортажите - някак си тази майка , не изглежда доста да разтроена от смърта на дето и начина и думи които с които се изразяваше по-скоро ми приличаше на циганака , която не получила детска надбавка. Жалко е едно че си отишло дето дете , лека му пръст . И някак си вслучая съм в подкрепа на онези хората , които твърдят че тук е налична родителска небрежност. И тук по-скоро трябва и майка да бъде подведена под отговорност...
+1
 
 
Поддържам колегата преди мен!А по искането на,,майката,,за до животна присъда,моето мнение е,че за нея-също...
-1
 
 
Какво правиш 8 години там ма пача? Защо му даде да ти направи дете? Защо при първия удар не си тръгна? Нали всички п...утки сте велики? Ти си урод, нещастница, боклук! Ти си убийцата в случая, защото си изоставила детето и си си вряла миризливата шууунда с друг!!!!! Ти гнийй и се гръмни, защото и чеп за зеле нестава от теб
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: