Грозна изцепка на шефа на VI РУ в София

Автор: Георги Кирилов
Коментари (3)
13:15 / 29.06.2019
1407
Директорът на СДВР Георги Хаджиев съобщи извънредна новина. Тя е свързана с грозна изцепка на началника на VI РУ в София. Оказа се, че Петър Василев е буйствал снощи в заведение в столичния квартал "Лозенец“. След подаден сигнал за поведението тръгнал с автомобила си и отказал алкохолна проба, стана ясно от думите на Георги Хаджиев.

"Василев бил в заведението заедно със свой приятел. Около 3:30 през нощта бил получен сигнал, че буйстват и блъскат маси. Полицейският шеф си тръгнал с колата си, но бил спрян от полицаи от 4-то РУ. Той отказал проба с дрегер. Издадена му е бележка за медицинско изследване, но шефът на 6-о РУ не се явил на него. Затова книжката му е отнета за две години, а колата е служебно дерегистрирана за 1 година.

По време на разговорите с Василев, след като бил спрян, станало дума, че е началник на Районно управление, но полицаят не е парадирал с това“, обясни Хаджиев. Шефът на 6-о РУ-София е отстранен от длъжност. Назначена е проверка, а материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата, която да прецени дали има данни за хулиганство.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).