Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Грозни обиди и закани за убийство след маневра на улица в Пловдив!
Автор: Екип Burgas24.bg 14:04 / 05.02.2020Коментари (3)1333
©
Снимката е илюстративна
Районна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Г.П., на 42 г., за това, че на 13 юли 2019 г., в Пловдив извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задълженията си по опазване на обществения ред – двама старши полицаи към ОД на МВР – Пловдив, и се отличава с изключителен цинизъм и дързост – престъпление по чл. 325 ал.2 вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.

На 13 юли в района на ул. "Ген. Колев“, в локално платно, били  паркирани много автомобили. Там се намирал обвиняемият Г.П., който бил в лек автомобил, марка "Фолксваген Пасат“, с английска регистрация. Той бил спрял зад един от паркираните автомобил, като затруднявал движението на преминаващи по улицата моторни превозни средства. Г.Р. не бил пуснал аварийни светлини или мигачи.

В това време покрай неговата кола преминал лек автомобил, в който се намирали мъж и жена. Водачът намалил скоростта, за да изчака Г.П. да премести колата си, за да се разминат, което не се случило. Тогава обиколил от лявата страна, където нямало спрени коли и преминал безопасно. Маневрата подразнила обвиняемия Г.П. Той видял, че преминалата кола се отправя към близък жилищен блок.

Потеглил с висока скорост и спрял пред един от входовете. Другият автомобил вече се намирал там. Г.Р.  натиснал рязко спирачката, спрял зад него и продължително натискал клаксона. След това излязъл от колата, започнал да крещи и ръкомаха, като искал обяснения от шофьора за маневрата, понеже смятал, че щял да го удари. Другият водач се опитал до го успокои, като му казал, че е нямало такава опасност.

Въпреки това Г.П. продължил да отправя ругатни, заплахи и обиди към мъжа и жената, като крещял: "Кой ти даде книжката, ти нормален ли си?“, "Ще ви счупя колата“ и др. Отправените реплики били чути от граждани, които останали възмутени от поведението на обвиняемия. 

Подаден бил сигнал на тел. 112, на който се отзовали двама служители на МВР – старши полицаи.  Когато ги видял, Г.П. започнал да им вика: "Какво ще ми направите, ще ме арестувате ли? Ще видите какво ще стане и какво ще ви се случи“. Той не изпълнил разпорежданията им, като продължил да буйства и оказал съпротива при задържането.

В патрулната кола обвиняемият Г.Р. предупредил единия от служител на МВР, че ще открие къде живее и предложил да се саморазправят, а също и че водачът на другия автомобил щял да умре, като наеме някой да го убие. Непристойните му действия продължили и в полицейското управление. По делото са извършени разпити на свидетели, изготвени експертизи и др. Предстои Районен съд – Пловдив да насрочи заседание по делото.



Още по темата: общо новини по темата: 35
25.10.2023 »
24.10.2023 »
24.10.2023 »
26.06.2023 »
20.02.2023 »
20.02.2023 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
е значи все пак, ще стане поръчител на убийство, рано или късно.
+5
 
 
Долната измет на Пловдив. Такива в кауша, да ги любят манафите!
+5
 
 
"Той бил спрял зад един от паркираните автомобил, като затруднявал движението на преминаващи по улицата моторни превозни средства. Г.Р. не бил пуснал аварийни светлини или мигачи." - ако беше пуснал великия комплект мигачи щеше да има правото да спира като галфон ли??? Шофирането и пресичането в този град стана по-зле от Бангладеш! Пълна джунгла, а от КАТ гледат да правят все повече "нищо по въпроса"! Лек ден... "
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: