Грозни сцени на паркинг на "Кауфланд"! Майка на 2 деца с разтърсващи думи за апатията на обществото ни!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (16)
17:19 / 07.12.2018
9655
Пловдивчанка, майка на две деца, потърси Plovdiv24.bg, за да сподели болката си: "Здравейте, пиша Ви, защото мисля, че личният ми проблем заслужава гласност. За втори път през последния месец на паркинга на "Кауфланд" на бул. "Пещерско шосе" паркирам на място за майки с колички, обозначено с рисунка на настилката и вертикален знак и за втори път мъж без деца или детско столче в колата настоява да му направя място, като се изразява вербално и с клаксона на колата си.

Първият път господинът беше настоятелен и даже успя да паркира между моята и съседната кола, но след като му обясних, че това е място за майки с детски колички и нарочно е оставено по-широко за наше удобство при сваляне и качване на децата и количките, се извини с това, че не е от града и се премести. Днешната случка беше по-различна. Господинът от днес, въпреки че му показах знаците и бебето си, продължи да настоява, да му направя място, като ме обиждаше.

Настигна ме пред входа на магазина и продължи да настоява, че е трябвало да му освободя място и на въпроса ми къде му е детската количка той настоя да му покажа инвалиден стикер, като спомена и полицията. След като настоях да повикаме полиция, той набързо се скри в магазина. Всичко това пред погледите на 20-на човека, които явно решиха, че се справям със ситуацията и никой не реагира по никакъв начин.

Информирах младежа от гише "Информация" на магазина за повтарящият се проблем, но той със съжаление ме информира, че охраната следи за реда само вътре в магазина. Призивът ми към обществеността е: Уважаеми съграждани, моля, отърсете се от апатията си към подобен род несправедливости. С тази си пълна незаинтересованост подхранвате наглостта и усещането за безнаказаност на подобни хулигани.

Все пак редно ли е няколко човека да гледат как мъж без деца се разправя с жена с две (на 11 и на 1 г.) за място за паркиране, на което е нарисувана фигура с бебешка количка, без никой да реагира по какъвто и да е начин? В "жалбата" си до Вашата медия изобщо не коментирам хората, които паркират на такива места, без да имат право на това".

Виж коментарите (16)

Още по темата (36):
12.04.2024 Жената, станала обект на брутална агресия на пътя: Абсолютно никой не слезе да помогне
25.10.2023 Ето каква е била цялата ситуация около тежката агресия и счупеното шофьорско стъкло
24.10.2023 МВР с незабавна реакция след аборигенските сцени в Пловдив
24.10.2023 Завръщането на мутрите: Страшни сцени на агресия
26.06.2023 Личкана набил още един шофьор, след като са го пуснали от ареста?
20.02.2023 Има още задържани за боя на кръстовище в Пловдив
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).