Хиляди танцуваха бачата под лунната светлина на плажа в Албена

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:27 / 11.07.2022
478
Хиляди почитатели на латино музиката танцуваха бачата под лунната светлина на плажа във ваканционно селище "Албена“ снощи.

Купонът е част от тридневния тематичен фестивал Latin Beach Boom, в рамките на който на сцената пред хотел Maritim Paradise Blue ще се качат едни от най-големите звезди на културата от Южна Америка.

Фестивалната програма започна още предиобед с няколко DJ партита, вдигнали настроението до максимална степен. Върхова точка в нощта на бачатата бе концертът на световноизвестната банда Grupo Extra от Доминиканската република, която публиката посрещна с горещи аплаузи и изключително въодушевление.

Повече от час и половина феновете на страстните ритми от юга танцуваха и пяха едни от най-популярните песни на групата.

Фестивалът продължава и днес, когато в 21.30 ч. ще пее кралят на салсата Oscar D`Leon от Венецуела, който стартира своето европейско турне от Албена, с което ще отбележи 50 години творческа кариера.

След 23.00 часа проявата се мести в зала "Перуника“, където купонът продължава до сутринта. Проявата се организира съвместно с World Stars Salsa Festival.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).