Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Храна, цветя, подаръци – Glovo може да достави всичко до минути
Автор: Екип Burgas24.bg 15:37 / 06.03.2023Коментари (0)768
©
В дигиталните времена, в които живеем, все повече хора искат бързо да получават всичко необходимо до дома или офиса си, вместо да отделят от своето ценно лично време за пазаруване. Съвременният потребител има нужда от топъл обяд, свежи цветя, аксесоари за дома, подарък за приятел, електроника, козметични продукти, книги и още много разнообразни услуги, събрани на едно място, при това на само няколко клика разстояние. Този дигитален търговски център в смартфона или компютъра на всеки се казва Glovo – приложението, с което всеки може да разглежда за секунди стотици предложения от различни хранителни и търговски обекти в Бургас, разположени на километри разстояние един от друг. Съвременен начин да избереш на спокойствие, докато спестяваш от своя най-ценен ресурс – свободното си време.

В отговор на най-новите потребителски нужди, Glovo предлага възможността да обиколи вместо теб целия град, за да намери това, от което имаш нужда и да го достави там, където трябва, до минути. Бързите доставки до дома и офиса стават все по-предпочитани в големите градове като Бургас. През 2022 г. покупките с куриер от супермаркета са скочили с 368%, а планираните за определен час доставки - със 185%, в сравнение с тези през 2021 г. Освен доставката на храна, Glovо предлага възможност за доставка на разнообразни продукти в категориите "пратки“, "магазини“ и "супермаркет“. А в секцията "каквото пожелаете“, куриерите, които работят с приложението, могат да закупят вместо вас нужния продукт, от където вие решите и да се погрижат да достигне до вас в рамките на деня.

В празничните дни, доставките на храна, подаръци и цветя се увеличават осезаемо. Според данни на Glovo, на 8 март 2022 г. чрез приложението са доставени 42 пъти повече поръчки, съдържащи цветя, в сравнение с работен ден 2 седмици по-рано. Сред най-предпочитаните цветя за празничния ден миналата година са били лалетата, червените рози и фрезиите. За безпроблемното, бързо и удобно обслужване на големия брой доставки, стоят грижата и труда на безброй бизнеси, куриери и служители в Glovo. 

Стотици бизнеси в Бургас вече работят съвместно с Glovo, за да осигурят на своите потребители максимално удобство при пазаруване. Приложението дава и различни възможности за развитие, адресирани към собствениците на малкия и среден бизнес. Програмата Glovo Local разработва и предоставя на своите партньори ценни идеи за дигитализиране и подобряване на собствените им онлайн канали за търговия, маркетингови и рекламни стратегии, а също и конкретни оперативни решения за продажбите във физическите обекти. Glovo Local помага на малките и средни фирми в България да бъдат в крак с променящите се потребителски навици, за да увеличат своите конкурентоспособност и приходи.

Краткият срок, в който трябва да бъде доставена поръчката е основно изискване на съвременния потребител. Затова Glovo инвестира в подобряване на безопасността при изпълнение на доставките, като предлага достъп до специални обучителни програми за куриерите, които си сътрудничат с приложението.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Земетресения в България
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: