Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Хубавици се млатиха в Пловдив, завидяха си за красотата
Автор: Екип Burgas24.bg 10:06 / 20.06.2015Коментари (38)1077
©
Елеонора
Отново агресия между ученици, този път в Пловдив. 14-годишна тийнейджърка твърди, че била пребита от свои връстници от завист. Причината било участие в конкурс за красота.

Според Маргарет всичко започнало от няколко билборда, рекламиращи конкурс за красота, които не се харесали на бившите й приятелки. Момичета си уреждат среща - уж, за да се разберат.

"Бяха 15-20 момичета и доста момчета. Обградиха ме и едното от момичета скочи да ме бие. Оскуба ме за косата, одра ме и някой зад мен ме рита. Имах синки и по крака", разказва Маргарет.

Не такава обаче е версията на другата страна в спора. Елеонора твърди, че е нападнала Маргарет, защото й е направила интрига.

"Никой не е участвал освен мен и нея в този бой. Нямаше синини, на следващия ден я видях", разказва своята версия момичето.

Елеонора вече е предала в полицията видеоклип, показващ, че никой друг освен нея не е посягал на Маргарет. Случаят се разследва и от детска педагогическа стая.

Източник: Нова тв








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
До участие в такива конКУРси въобще не трябва да допускат хора, ненавършили 16 години
+2
 
 
Първо това подобие на миска въобще не прилича на 14 годишна. Второ не става само с няква измислена красота, моето момиче, иска се и акъл. Обаче щом на 14 год. изглеждаш така и се занимаваш с такива глупости, да се биеш по градинките, значи и майка ти няма акъл да те възпита малко поне. Срам ме е от днешната младеж и ме е страх да си представя един ден моето дете как ще го опазя.
+1
 
 
Как да ги наречеш красиви, като те на тая крехка възраст вече са развалени отвътре....
на 20.06.2015 г.
0
 
 
Незнам какво става тука от 2-3 години бе. Не е за вярване,просто не е за вярване,че съм почти стигнал до границата да започна да лелея за комунизма! През комунизма не ни пускаха извън България.Задържаха ни и ни биеха без обвинение,че и без причина. Не ни оставяха и миг спокойствие ако останехме без работа за повече от няколко месеца. Ми вижте какви сме станали,то пак е време да ни забранят да излизаме,че света ще пропищи от такава сволъч а нея боя я изгражда,щом сами се млатят и накрая но не на последно място трябва нещо да се измисли,че това свободно време дето не работим по цял ден го използваме за простотии и пред деня и през ноща. Лошо,лошо аз да тръгна за пример комунизма да давам и то лошите му страни!
+4
 
 
Красотата не е само да се усмихнеш с два хубави реда бели зъби! Красотата е и усещане за нещо одухотворено. Като у Синди Крауфорд например. Не сте ли забелязали, че когато започнете разговор с някого, неговата/нейната вътрешна красота ви е подействала? Има и такива хора, които оставят приятна следа с такова усещане. Да се блъскате, биете и драскате само ви осакатява душата! Пазете си душата!
+4
 
 
Какво поколение расте , с какви идеи,мечти и възгледи за живота !?
+2
 
 
ОТ КЪДЕ И КАК УСПЯХТЕ ДА НАТРУПАТЕ ТОЛКОВА ЗЛОБА И АГРЕСИЯ,УЖАС И БЕЗУМИЕ.ТОВА ХОРА ЛИ СА ВЕчЕ,ИЗчАДИЯ НЯКАКВИ ЛИ НЕ ЗНАМ.МНОГО СТРЕСИРАщО СТАНА В ТАЗИ ДЪРЖАВА,МНОГО ЖАЛКО.
+8
 
 
Тези "хубавици" са просто едни мърши. И защо наистина всички трябва да бъдат занимавани с няколко боклука?
+2
 
 
хшаха резил,тоз народ тотално изтрестя :-Д
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: