Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
ИТН: Време е да изхвърлим боклука! Омаскарихте себе си!
Автор: Гено Петров 10:55 / 11.08.2021Коментари (0)946
©
"Ние просто сме честни и истински. Не се крием зад лицемерни усмивки и кухи фрази. Очевидно е, че не са свикнали на такъв език и такова поведение. Свикнали са всичко да се урежда с шушукане по ъглите в Народното събрание за предварителното договаряне на порциите". Това каза Виктория Василева от "Има такъв народ", която изчете позиция на партията в Народното събрание след отказа да бъде подкрепен кабинетът на партията.

"Никога истински не са искали разговор за политики. Някои от тях го доказаха с формалното си участие в експертните групи. Това беше прикритие, което целеше да проправи път към постове и влияния. През цялото време очакваха другия разговор - кои министерства ще получат и кои регулаторни органи ще овладеят. Не го получиха. И няма да го получат от ИТН. Това ги доведе до лудост", добави тя.

"Никога не са искали споразумение с ИТН. Доказаха го всички с взаимоизключващите се изисквания, които поставиха. Христо Иванов няма да се подпише под едно споразумение с Мая Манолова. Мая Манолова не иска да се подпише под едно споразумение с "БСП за България". "БСП за България" не приема споразумение, подписано само от партиите на протеста. Всички заедно няма да подпишат общо споразумение и ако чуят дори за подписано двустранно такова, се оттеглят. Страхотен парламентаризъм, дами и господа! Поздравления!", допълни Василева.

"Колкото и да обикалят по телевизионните студиа, няма как да изтрият срама от лицата си. Само се забелязва как все повече им пресъхват гласчетата заради хилядите изречени неистини. Безпомощни са да обяснят и оправдаят лицемерието си", обясни депутатът от ИТН.

"В последното издание на "Панорама" г-жа Дончева каза, цитирам буквално: "Аз не съм изненадана от нищо. Най-малко съм изненадана от българския народ. Той е склонен да взима странни решения, екстремални, абсолютно скарани със здравия разум. Лидерите няма нужда да водят честна кампания. Няма кой да повярва на честна кампания. Няма кой да повярва на честна кампания". Повтори го два пъти, да не би някой да не я е чул. Искам да кажа на г-жа Дончева, че има кой да повярва на честна кампания. И тя ще го разбере много скоро", гласеше още позицията.

"Ако за всички тях това е политиката, нас не ни бройте за политици. Ние ще си останем хора, които виждат, чуват и най-важното - държат на думата си. Накрая искам да благодаря на всички, които се обединиха в омразата си към истината. Благодарение на безпрецедентните атаки, които понесохме от няколко страни в последните седмици, структурите на ИТН са по-единни и решителни. Много са ни подценили, ако са смятали, че ще ни пречупят психически, ще ни унижат или омаскарят. Омаскарихте себе си! "Има такъв народ" е кауза, която е много по-голяма от мен и моите колеги и тя ще бъде жива. Време е да изхвърлим боклука!", завърши декларацията на партията.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: