Ицо Хазарта с наказание за показването на среден пръст в пленарната зала

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:58 / 02.06.2022
723
Наложиха наказание "забележка" на народния представител Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, заради неприличен жест в пленарната зала. Това се случи, след като от парламентарната трибуна Десислава Атанасова каза, че депутат от "Продължаваме Промяната" е показал "изключително неприличен жест" към народните представители. "Това е заснето, г-н председател. Ще ви предоставя снимков материал", каза тя.

По-късно Мирослав Иванов, който е на председателското място, заяви, че Никола Минчев е изгледал видеозаписа и го е уведомил, че действително Петров е извършил "деяние, което подлежи на наказание".

"Поведението, което вие претендирате, че е извършено, очевидно се потвърждава от видеозаписите и това изисква да бъде наложено наказание "забележка", а не "порицание", както бе поискано от г-жа Атанасова. Така че г-н Петров, налагам Ви наказание "забележка", каза Иванов.

"Извинявам се на хората, които са се почувствали по някакъв начин оскърбени. Сравнително рядко взимам думата тук, защото смятам, че времето на българския парламент е ценно. Що се отнася до хората, към които съм показал този жест - мисля че, това е най-малкото, което може да бъде показано", каза след наложеното наказание Ицо Хазарта.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Мъж измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Главчев: Очаква се България да се присъедини към ОИСР до края на ...
В сезона на кърлежите: Как да се предпазим от ухапване?
Стенограмата от заседанието на правителството разкрива мотивите з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).