Има развитие след драмата с каченото секс видео с чужда булка

Автор: Цвети Тончева
Коментари (1)
13:16 / 26.05.2021
1038
Делото за опит за убийство в Рогош тръгна по общия ред, предаде репортер на Burgas.bg. Задържаният  Филип Янков, на 57 години, не признава вината си и затова пред съда ще бъдат разпитани всички свидетели на инцидента. Днес се проведе разпоредително заседание.

В обвинителния акт спрямо Филип Янков Окръжна прокуратура твърди, че на 15.05.2020 г., в с. Рогош, обл. Пловдив той е направил опит умишлено да умъртви Тодор Ванев, на 32 г., като деянието е останало недовършено поради независещи от волята на извършителя причини – престъпление по чл. 115 вр. чл. 18 ал. 1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият Янков обитавал къща със семейството си в с. Рогош, обл. Пловдив. В съседни домове живеели представители на фамилията на пострадалия Ванев. Между двете семейства възниквали скандали и конфликти, придружавани със закани. 

На 15 май 2020 г. отново възникнал спор между фамилиите, като техни представители се срещнали в двора на една от къщите. Те носили дървени колове, метални тръби и си отправяли ругатни и закани. Започнали да се бият, като по време на разправията обвиняемият наръгал четири пъти с нож по тялото пострадалия.

Той е бил откаран в болницата, където е претърпял операция и е бил настанен за лечение. Единствено намесата на лекарите и осъществената оперативна интервенция предотвратили настъпването на смъртта на пострадалия.

Всъщност по-късно стана ясно, че опитът за убийство е станал заради изневяра, при която сексуалният акт е бил заснет, а кадрите са били качени в интернет.

Тодор Ванев имал интимни отношения със снахата на Янков, което било сред причините за вражда между двата рода. 

Веднъж вече съдът върна обвинителния акт на прокуратурата поради факта, че нанесените с ножа рани не са описани детайлно в него, както и местата, където са попаднали, а това нарушава правото на подсъдимия на защита.

Сега делото отново тръгва по общия ред. Филип Янков е обвинен в опит за убийство, наказанието за което е същото като при реализирано убийство.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2):
05.11.2021 Заснетата в леглото на чужд мъж омъжена дама обясни какво се вижда във
видеото
21.05.2020 Проговори наръганият 4 пъти с нож от цигани край Пловдив, ужасът е бил неописуем!
Още новини от Национални новини:
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).