Инфекция убила третото дете на варненското семейство, загубило близнаците си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:39 / 16.06.2017
1941
Инфекция е убила третото детенце на варненското семейство, което миналата година преживя огромната трагедия да загуби близнаците си на по годинка и половина. Това е констатирала аутопсията на третото дете, извършена от съдебен медик, каза за Varna24.bg говорителят на Районна прокуратура във Варна Вяра Алексиева. 

Смъртта на момиченцето, което е било едва на месец, е констатирана от повикания спешен медицински екип във вторник сутринта след обаждане на родителите, каза за Varna24.bg шефът на "Спешна помощ" д-р Мая Рашева. По първоначални твърдения на майката, детето се е задавило с "храна" в съня си. 

Припомняме, че на 21 май 2016 г. семейството изгуби по нелеп начин двете си момченца-близнаци, които оставени без надзор се качиха на стол и полетяха от отворения прозорец на 8 етаж на блока в кв. "Левски". Първоначално едно от децата оцеля, но впоследствие също почина.  

По случая се води разследване и в Районна прокуратура Варна беше образувано досъдебно производство по чл. 127 от НК за склоняване към самоубийство или убийство по непредпазливост. То е прекратено, тъй като според наблюдаващият прокурор няма данни за престъпление. 

Започналото разследване в Районна прокуратура по вторият случай за смъртта на пеленачето на 1 месец също е прекратено, след като съдебният медик, извършил аутопсията се произнесъл, че бебето е починало от инфекция, допълниха от Районната прокуратура.

Как родителите, които вече са загубили две деца,са допуснали да не забележат, че рожбата им има здравословен проблем и защо са потърсили лекарска помощ след фаталния край на детето, можем само да гадаем. 


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
14.06.2017 Жестока трагедия: Семейството със загиналите близнаци загуби и третото си
дете
22.05.2016 Подобрява се състоянието на детето, паднало с братчето си от осмия етаж
21.05.2016 Близнаците Емил и Теодор вероятно са паднали от прозорец
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).