Интересният проект "Криско и Филхармонията" идва в Бургас

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
09:24 / 25.04.2019
816
Тази седмица стана ясно, че към проекта "Криско и Филхармонията" се присъединява и очарователната Валентина Александрова. Изпълнителката, която беше едно от остриетата в първото музикално риалити Star Academy, ще се включи в трибюта към българската музика както в дует с Криско, така и солово.

В проекта Валентина е поканена лично от диригента Левон Манукян, с когото работи преди години в друго популярно предизвикателство -трибюта към Queen. Още тогава Левон забелязва уникалните й гласови данни, а визията с "уау ефект“ само помага лесно да се направи избора за дамски вокал в настоящия спектакъл.

Феновете може да очакват дуетни изпълнения с Криско и лично да се убедят във вокалните способности на Валентина при нейното солово участие. "Криско и Филхармонията: Трибют към българската музика“ ще взриви летните театри във Варна (3 юни), Бургас (5 юни), Плевен (10 юни), Пловдив (24 юни). Очаква се това да е едно от най-силните музикални събития от лятото на 2019 година.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).