Йордан блъскал главата на майка си в ръба на маса, убил я за 1000 лв.!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:31 / 19.04.2019
1667
22-годишният наркозависим младеж, убил майка си в столичния кв. "Младост", го направил за 1000 лева, съобщава в. "Телеграф". Те били за собственото му лечение. 

Между 42-годишната Стефка Младенова и сина й Йордан избухнал скандал, младият мъж удрял майка си с юмруци в лицето, а после блъскал главата й в ръба на стъклена маса, съобщиха източници от разследването. Тялото на жертвата било открито по очи и в локва кръв. Според запознати Йордан искал да вземе около 1000 лева, които Стефка скрила, за да плати лечението на младежа.

Ден по-рано двамата пристигнали от Варна в София, където Йордан трябвало да бъде настанен за лечение в клиника. След като убил майка си от бой, Йордан търсил парите, но без успех. Като не открил нищо, тръгнал да се лута безцелно. Тъй като дрехите му били целите в кръв, особено тениската и якето, той се преоблякъл, а окървавените изхвърлил до кофа за боклук. Бил дрогиран и без телефон. Забравил го при баба си във Варна. Йордан помолил таксиметров шофьор да ползва таблета му, за да се свърже с приятелите си. Обещал на бакшиша да му плати, след като го закара до Русе. Свързал се по фейсбук със свои познати, на които искал по 300 лева, за да стигне до Русе, с обещанието да им ги върне. Всички му отказали. Тогава Йордан се видял принуден да се качи на влак.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3):
21.04.2019 Наркозависимият младеж, който уби майка си, остава в ареста
18.04.2019 Младежът, арестуван за убийството на майка си, пробвал да ограби казино
18.04.2019 Задържаха млад мъж за зверското убийство в София!
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).