Иван Ласкин: Има хора, които ядат ла*на и то без бира

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (15)
13:27 / 15.02.2017
1441
Актьорът Иван Ласкин отново подхвана темата "Григор Димитров". Ето какво написа Ласкин в социалната мрежа Фейсбук (без редакторска намеса):

Така се ядосах на дебилите-парафразатори на поста ми, че се чувствам, като тигър с кариес! Ето моето послание:

Оригването е много приятно нещо. Особено когато е смесено с бира и хубава храна. Но вече не само се убедих, а и за себе си потвърдих, че има хора, които ядат лайна и то без бира. А, лайна наричам тяхната душа! Оригването е приятен физиологичен факт. Стига да не ядеш и оригваш лайна! Които винаги се връщат към носа.

Абе, дописници жалки, немож ме догоните, бе лайняни души. Просто нямате моята фантазия. Това, което прочетохте по-горе вероятно го регистрирате, че е злоба??? Не! Пия вино с приятели в една от най-красивите части на Родопа планина, смеем се и си чеша клавиатура .....и това, с което се римува. 

Фантазия ви трябва, бедни ми жълтяковци и добрина! За да не сте кухи паяженясали, дописнички! Съжалявам, че дните на безебие при вас вече са изконни и някои части от центъра на тялото ви вече са сухи като барут.))))))Отивам да бера кокичета, че виновно да оправдая вулгарността си и да се засрамя от себе си, потънал в скръб и родопски разкош))))


Виж коментарите (15)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Единадесетокласник от Бургас с бронз от Балканската олимпиада по ...
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).