Иво Атанасов: Искам Тошко Йорданов да мине през детектор на лъжата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:55 / 15.06.2022
623
"Минавахме през тест за лоялност, но не и през детектор на лъжата. Нямам проблем да се подложа на такъв детектор, но искам и Тошко Йорданов да го направи. Знам на кои три въпроса трябва да отговори. Той погазваше нормалните отношения в партията. Защо назначенията бяха само по негово предложение без участието на Изпълнителния и Националния съвет? Партията ИТН не изпълни въпросите от референдума. Не се и опитахме". Това заяви за Нова нюз Иво Атанасов - един от депутатите, отцепили се от "Има такъв народ".

По думите му Йорданов не е уважавал парламентарната група и областните координатори. "Отношението към всички тях беше отвратително, затова стигах до извода, че са инструмент за постигане на целите на партията. Не съм виждал Трифонов от една година. Ще бъде жалко, ако посланията на партията се съсипят", смята той.

Според него има съмнения за нередности и връзки с мафията, но те не са подплатени с факти. "Причината да напусна е съсипването на партията от Тошко Йорданов, има липса на прозрачност и неуважение към членовете", подчерта Атанасов. И допълни, че е могъл да напусне още през януари, но е останал, за да се опита да промени нещата.

"Не ми е нареждано как да гласувам, защото аз правя това, което сметна за правилно. Видях се с Радостин Василев преди дни, каза, че му е тежко и иска да прекрати членството в партията. Искаше да обясни за отношенията  в партията пред медиите. Казваме истината и сме спокойни. Много от колегите казаха, че агонията трябва да свърши. Безусловна подкрепа за ПП няма, ще гласувам за правилното за мен и гражданите", разкри депутатът.

Виж коментарите (0)

Още по темата (748):
04.09.2022 Слави Трифонов провокира с нестандартни клипове
10.08.2022 Ивайло Вълчев от ИТН: Ако е имало сценарий за падане на кабинета "Петков", не е бил написан от нас
10.08.2022 Крие ли имуществото си Слави Трифонов?
29.07.2022 ИТН ще се яви самостоятелно на предсрочните избори
29.07.2022 Готвят и жена за премиер на новия служебен кабинет, ето коя е тя
28.07.2022 Тома Биков: Правителството беше свалено от ареста на Борисов
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...
Енергийният министър отива в Турция, за да предоговаря споразумен...
Има ли шанс стойността на имотите да започне да се понижава?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).