Измамница лъже, че урежда общински жилища, изкарала 1 милион

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:37 / 23.10.2017
2836
Онлайн измамницата Иванина е подлъгвала наивници, че може да ги уреди с общинско жилище, показа разследване на Стоян Георгиев в сутрешния блок на Би Ти Ви "Тази сутрин". Една от жертвите обясни пред камерата, че й е дала 45 000 лева. Според друг измамен, чието лице беше скрито, измамите й са стигнали до 1 милион лева. За да убеди хората, че има връзки и възможности, Иванина им показвала мейли, пратени уж до нея от Йорданка Фандъкова и Бойко Борисов. Единият е от boiko_boiko11, а текстът на другия мейл завършва с инициали Й. Ф. 

Парите, които вземала от жертвите, били за рушвет, за да могат обитателите, които живеели в тях с общински наем, да ги купят по данъчна оценка. Иванина Насалевска-Друндина отрече пред камерата на журналиста, че се е опитвала да продава общински жилища по втория начин. Тя обясни, че парите са давани за друго, че са вид заем, който трябвало да се връща всеки месец. Нямало как да продава жилища, след като тя самата живеела под наем. В момента Иванина не работи, по думите й си гледала децата. Навремето работела като сервитьорка.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).