Изродите, които посегнаха на бременна котка, насочили пистолет срещу хора

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
18:25 / 19.03.2019
2109
Ударената брутално бременна котка пред магазин в Радомир  е била в тежко състояние – с травма на коремната област и сериозен кръвоизлив. Спешно е оперирана, а кървенето е спряно. В момента е в стабилно състояние и се чувства все по-добре, съобщава bTV. Загубени са обаче котетата, които е носила. Загубена е и матката на животното, която е била разкъсана при удара.

Следващите интервенции са с цел животното да се запази от шока, който е преживяло, каза ветеринарният лекар, който се грижи за него.  

Само преди ден Burgas24.bg разказа за поредния случай на агресия срещу животно, който можеше да остане незабелязан, ако не бе заснет от охранителните камери.  Хората, които работят в магазина, пред който е станала гаврата, събират пари за нейното възстановяване.

Кашпата пред магазина е била едно от любимите места на котката, която е била бременна. Именно от там млад мъж, който е в компанията на други мъже, я хваща и буквално я удря в земята, а след това я рита.  

Хора от Радомир, служители и клиенти на заведението разказаха, че бездомното коте е много гальовно и е изключено да е ухапало нападателите си. Клиенти показаха снимки и клипчета с писаната, как я галят и хранят. Момче от заведението разказа за злощастната вечер. Докато зареждал стока, четиримата радомирци пиели навън. Изведнъж чул как котката много силно изпищяла. Но когато излязъл навън нямало никого. На другата сутрин вижда котето да лежи пред заведението в кръв. Тогава момчето, неговата приятелка и майка й отишли до къщата на насилниците да им потърсят сметка защо са причинили това на невинното животно.

Досега двамата Марио и Иво – Гонзо не са имали конфликти и проблеми, твърди младежът. "Отидохме да им потърсим сметка. Майка ми и моята приятелка влязоха в къщата, аз седях в колата и по едно време чух, че много се вика. Тръгнах да видя какво става. Държаха вратата, за да не мога да вляза и Марио насочи пистолет срещу мен. А Иво беше ги хванал и беше ги навел на земята. И добре че един човек се притече на помощ и отворихме вратата, да ги разделим, да не ги бият", разказва той.

Полицията все още разследва случая. Лицата, записани от камерите, не са криминално проявени. Ако бъдат признати за виновни, могат да получат до 3 г. затвор и глоба между 1000 и 5000 лв.

Виж коментарите (1)

Още по темата (5):
23.11.2022 "Четири лапи": Нехуманното отношение към животни е административно нарушение, не престъпление
11.04.2019 Нечовеци обесиха котка в Ахтопол! Ще има ли наказание за зверската им постъпка? (18+)
23.03.2019 Зоозащитници от цяла България се събират на протест! Искат сурови наказания за зверствата над животни
21.03.2019 Долно същество! Изрод застреля щъркел в Хаджидимово!
18.03.2019 Жестокост! Вижте какво причини този изрод на бременна котка пред очите на бременната си жена
Още новини от Национални новини:
НСО с позиция срещу Денков: Охраната не му била отнемана, имал ос...
Проучване: ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пред ПП-ДБ, ДПС се нарежда ...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...
Наш блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Ето как да проверите номера на избирателната си секция и мястото ...
Прокуратурата с първи коментар за обвинената във фалшификации Лен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).