Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изродщина край Карлово! Бизнесмен уби и запали 4 кучета!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:16 / 26.02.2017Коментари (21)11803
© Блиц
Известният бизнесмен от Карлово Тодор Тодоров, с прякор Рифа, е бил заловен днес сутринта докато пали в индустриалната зона на града труповете на четири каракачанки. Това разказ пред БЛИЦ Любозар Паунов, който е собственик на животните.

Кучетата живеели в двора на склад, който младият мъж държи. Понякога те били пускани да се разхождат свободно. Паунов е категоричен, че кучетата не са агресивни и не нападат хора, нито пък лаят по тях.

Тъй като вчера те не се появили, сутринта той тръгнал да ги търси и ги видял разстреляни и натръшкани до печатницата на Тодор Тодоров. Момчето, потресено, се махнало от мястото, а когато след половин час се върнало, видяло Тодоров как е увил с трева с чували мъртвите животни, полива ги с бензин и ги пали.

Започнало преследване в нивите край Карлово. В крайна сметка Паунов препречил с колата си пътя на бягащия Тодоров и извикал полиция. В момента тече оглед. Паунов е категоричен, че възрастния бизнесмен е разстрелял кучетата му и заявява, че го е видял с пушка.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не подкрепям постъпката, в никакъв случай, дори жестоко я осъждам. Смешното в случая, а и не само, е че псевдо природозащитниците в този сайт, изпълзяват, като хлебарки изпод хладилник, само когато има подобна новина. Когато обаче куче е нахапало човек, когато кучкар е оставил купчина лай*а след разходката на псето си и хората се възмущават, когато куче, гледано в апартамент, не оставя миг тишина и спокойствие на съседите, всичките тия "природозащитници" изведнъж са по-ниски от тревата. Тръгнахме аслани, а се върнахме ... как беше? Супер доказателство, че бедната българска душица смята, че има само права, но не и задължения. Скачате по 2 метра, когато трябва да защитите интересите си, но се покривате, когато виждате съмишленик в нарушение. Същински гнусни мангали, но с българско самосъзнание.
0
 
 
Ще си го получи,з такива няма прошка,Господ вижда!
+2
 
 
Ама този народ наистина изтрещя! И моля какво тук значи думичката бизнесмен? Бизнес с какво прави?
на 26.02.2017 г.
-4
 
 
Абе жалки драскачи!!! И какво ще напишите ако тези "мили" кученца по 60+ кг нападнат някое дете? Пак ли тоя който ги е застрелял ще е лош или ще стане герой... Тука за съд е собственика на кучетата, а за бизнесмена награда! И сега отговорната институция да му напише едни актове за пускане свободно на куче без наморник.
-5
 
 
интересно ,че загрижеността към кучетата се демонстрира само от жени.един мъж не си губи времето да ги защитава
-2
 
 
ако кучетата са му излишни и ги пусне-само ще тормозят хората,може и да ги хапят.тогава ще трябва някой да ги трови,т.е. пак кучетата трябва да изчезнат.КУЧЕФИЛИТЕ,съгласни ли сте каракачанките да ви хапят по улиците
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: