Източиха дебитната карта на бургазлия, ето как стана това

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:21 / 23.02.2022
682
Служители от Пето районно управление – Бургас със съдействието на служители от Районно управление – Несебър са установили извършителката на неправомерна транзакция в размер на 4 500 лв., както и на присвояването на сумата от 250 лв., собственост на 45-годишен бургазлия. Крадлата е 47-годишна софиянка, живееща към момента  в Кошарица. По думите на бургазлията на 15 февруари около 14.30 часа е посетил спортен магазин, разположен на ул. "Транспортна", а по-късно установил липсата на портмонето си, съдържащо сумата от около 250 лв., лични документи и дебитна карта с ПИН-кода към нея.

На 16 февруари 45-годишният мъж констатирал, че от дебитната му карта е изтеглена сумата от около 4 500 лв. След като е установена самоличността на жената, осъществила неправомерната транзакция и присвоила паричната сума от портмонето, тя е направила пълни самопризнания и възстановила двете парични суми.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).