Известен наш цигулар е между живота и смъртта след ада на АМ "Тракия"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:44 / 07.09.2018
2111
Цигуларят Николай Куманов, който е и зам.-председател на Съюза на българските музикални и танцови дейци, има нужда от кръвопреливане. Това съобщиха от пазарджишката областна държавна болница, където Куманов е настанен в отделението по анестезиология и реанимация.

Музикантът е пострадал при тежката верижна катастрофа в събота на 104-ия километър на автомагистрала“ Тракия“, когато турски ТИР притисна лек автомобил и той се вряза в мантинелата на аутобана.

При пътния инцидент пострадаха общо 4-ма души, единият от които е известният наш цигулар, който е бил докаран в най-голямото здравно заведение в региона в тежко състояние и с опасност за живота, потвърди директорът на болницата д-р Васил Вълчев, цитиран от "Монитор".

Автомобилът бе разрязан, за да се извадят хората. В резултат на катастрофата, той е загубил много кръв и му предстои хирургическа операция. От болницата се обърнаха с апел към всички, които могат да дарят кръв за пострадалия, да го направят, като съобщят, че даряват в полза на Николай Куманов.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).