Известна наша ТВ водеща иска мъж, чака Рицаря!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
16:44 / 24.12.2018
6849
С нов мъж се надява да прекара следващата година Венета Райкова. Водещата на "Папараци" изпрати една наистина успешна година, а предстоящата се очертава още по-добра. След като последната й книга "Скандал" отчете рекордни продажби, водещата се утвърди като топ авторите на родния книжен пазар. Единствено личния й живот имаше известен застой, но тя гледа оптимистично на нещата.

След като се разведе в началото на миналата година с любимия си Тишо, Венета често споделяше с приятели в социалната мрежа, че предпочита да е сама, отколкото да се събира с неподходящи за нея хора. Райкова запази отлични отношения с бившия си съпруг, но за друга любов просто не успяваше да намери време пише "Уикенд". Наскоро блондинката посетила популярния астролог и духовен учител Гал Сасон, който й предсказал, че през 2019 ще срещне специален мъж.

"Много успешна ми беше 2018-та! Детето, книгите, предаването... От днес обаче знам, че следващата година ще бъде още по-успешна, защото ще се появи и рицарят на бял кон! Не се шегувам! Днес Гал Сасон ми даде да изтегля карта таро за любовния живот и от всички възможни карти ми се падна Рицарят! А в кариерата ми предстоят още по-големи върхове. От опит знам колко е точен в прогнозите си Гал!", сподели Райкова с почитателите си, които й пожелаха предсказанието да се сбъдне.

А докато чака принца на бял кон, Райкова черпи близки и приятели за професионалните си успехи. Преди дни столична библиотека й връчи грамота за най-четен съвременен български автор и Венета не скри вълнението си. Тя сподели, че успехът на предаването й "Папараци" също допринесъл за приповдигнатото й настроение.

"Рейтингите показват, че сме направили феноменален завършек на тв сезона! Аз обаче няма да почивам, а започвам ударно да работя по шестата си книга "Завист"! Добрите новини не свършват—очаквайте нов тираж на "Скандал" заради изключително големия интерес към романа и изкупени предишни тиражи! Изпращам много успешна година!", радва се Венета на постиженията си.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1301):
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).