Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Извратен циганин шокира малки момиченца
Автор: Цвети Тончева 11:30 / 09.04.2021Коментари (0)672
©
15 000 лева обезщетение поискаха в Пловдив родителите на малолетните момичета, с които е блудствал циганинът с прякор Сербеза в махалата на Асеновград, предаде репортер на Burgas24.bg. Обезщетението се иска за нанесени неимуществени вреди на децата като стрес, срам, унижение и разстройство на психиката, душевни болки и страдания, съобщи адвокатът на пострадалите Лалка Минцева.

По думите й родителите на децата също са много засрамени от това, което се е случило и не пожелаха дори да влязат в съдебната зала, въпреки че бяха редовно призовани. Те останаха извън съда, като в залата влезе само майката на едното момиче.

Борис Евтимов, под прякор Сербеза, бе доведен под стража в залата. Неговият адвокат не се яви веднага поради служебна заетост и поиска от съда да се отложи с половин час разпоредителното заседание. Той обаче бе изпратил и молба с искане делото да се гледа незабавно, по реда на съкратеното съдебно следствие. Съдът прие неговите искания.

Чрез адвокат Мицева родителите на трите пострадали момичета поискаха да бъдат конституирани като частни обвинители и като граждански ищци поискаха обезщетението от по 5000 лева за всяко дете. В искането им за обезщетение се казва, че децата са понесли тежко този срам, като многократно са се стряскали на сън и са викали уплашено. Според адвоката им психиката на момичетата никога вече няма да е като преди и тези пари едва ли ще изкоренят напълно травмата, която им е нанесена. Няма да се преодолеят и унижението и душевните страдания.

По делото ще бъде назначен и преводач от турски, тъй като майката на едното дете каза, че не разбира и не говори добре български език.

Срещу подсъдимия Борис Евтимов е повдигнато обвинение в това, че на 16 юли 2020 г. в Асеновград е извършил блудствени действия спрямо 3 момиченца, ненавършили 14-годишна възраст – престъпление по чл. 149 ал.5 т.1 вр. ал.1 от НК.

Всичко се разиграва в циганската махала на Асеновград. Той извикал децата, които добре познава като съседски, за да ги помоли да му купят хляб. Когато момичетата се върнали, той ги заставил да се съблекат и извършвал с тях блудствени действия. До изнасилване не се стигнало. След това ги принудил да не говорят за това с никого. Но децата споделили всичко на родителите си. Така се стигнало до задържането му.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: