Извънредна ситуация на гарата във Варна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:46 / 07.09.2020
947
ЖП-гарата във Варна бе отцепена от полицията, заради забравен съмнителен багаж. Затворено за движение бе уличното платно на бул. "Приморски“ пред гарата в участъка от ул. "Дунав“ до кръговото на ул. "Преслав“, съобщиха свидетели, преминаващи през района, информира "Монитор".

"Спряно е движението на жп-гара Варна, потвърдиха и в интернет групата "Виждам Те КАТ Варна“. Полицията е блокирала пътищата, а около два големи куфара на тротоара са опънати полицейски ленти.

"Движението на градския транспорт също е преустановено“, информираха варненци. На място е изпратен екип на ДОТИ, линейка и противопожарен автомобил. По-късно двата куфара бяха обезвредени с контролиран взрив от специализирания екип сапьори.

Куфарите се оказали пълни с дрехи и лични вещи, забравени на гарата от разсеяни пътници. От полицията във Варна коментираха, че все още никой не си ги е потърсил. Оттам припомниха също, че подобни случаи със забравен багаж на жп-гарата не са редки, като при всички досега се е оказвало, че са резултат на разсеяност и безотговорно отношение на стопаните им.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...
Енергийният министър отива в Турция, за да предоговаря споразумен...
Има ли шанс стойността на имотите да започне да се понижава?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).