Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Качват в интернет записите от шофьорските изпити
Автор: Екип Burgas24.bg 10:22 / 03.06.2014Коментари (3)542
© Burgas24.bg
Камера ще снима провеждането на изпита за шофьорска книжка, а записът след това ще се качва в интернет. Това е една от промените, която влезе в сила от 1-ви юни. За да има пълна прозрачност, всяко нещо, което се случва по време на изпита, ще бъде записвано и качвано в специална система. За нея всеки кандидат ще получава ваучер с код. Така ще може да проверим след изпита си какви грешки сме допуснали. Камери по време на изпита има от няколко години, но досега кандидатите нямаше как да гледат записите си.

С цел да се премахнат корупционните практики, електронен жребий вече определя кой изпитващ в кой от центровете да изпитва.

В автошколите ще се използва електронен регистър, който няма да позволява по средата на обучението на вече започналия курс да бъдат добавяни нови кандидати. Ще се вписват преподавателите, превозните средства, вътрешните изпити, които се провеждат, обясни директорът на автомобилната администрация Димитър Ганев.

Изпитващите ще работят с таблети, където ще отбелязват грешките, допускани от изпитвания. Накрая оценката се извършва автоматично и тя автоматично ще се нанася в изпитния протокол.

Източник: в. "Монитор"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 03.06.2014 г.
0
 
 
Частната фирма "Демакс"АД , която извършва повечето дейности по доставка на оборудване,и поддръжка на софтуер е доставила китайски таблети и камери, които в повечето случаи не работят? Там ги използват за детски играчки, а тук ги дават на изпитващите да работят? Ако има покритие, ако не се срещнат две коли с изпитвани, ако батерията не падне неочаквано и други акота , изпитът може и да бъде проведен ? Фирмата не поема разходите за обезщетение на изпитваните, когато изпитът не се проведе по тези причини , защото е на служители от ИААА-София? Новоназначените шефове на ДАИ се ориентираха много бързо, но хванаха един от тях в Пазарджик с белязани пари !Текучеството в ИААА-София е много голямо, защото симулират дейност и много крадат!Най-много крадат в София, а останалите събират трохите!
+3
 
 
С цел да се премахнат корупционните практики, електронен жребий вече определя кой изпитващ в кой от центровете да изпитва. Ха ха ха, това не им пречи да си взимат по 150 лв.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Академичната общност излиза на протест
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Зелен преход
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: