Кадри от Пловдив разделиха мрежата на две: Купонджии или селяни са тези?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (21)
10:14 / 02.07.2022
962
Снимки, направени в Пловдив, повдигнаха дискусия в социалната мрежа Фейсбук, видя Plovdiv24.bg. Кадрите са направени снощи в жилищен район "Тракия". На тях се виждат двама мъже, които употребяват алкохол в спирка от масовия градски транспорт. До тях има и дете.

Потребителите са раздвоени дали това е добра практика, или не съвсем. Някои подкрепят купонджиите и дори ги окуражават за нестандартната идея. Други обаче ги слагат в категорията селяни и пришълци.

"Навсякъде в града е така. Просто апартаментите са малки и хората пият по улицата. Съдба, няма място за всички", "Няма нищо странно в тези снимки. Все пак ж.к. "Тракия" се напълни с всякакви селян***и от близко и далече и на хората им липсват родните селски дворове, за да си купонясват. Селянин не е обидна дума", "Бичат си айляк, дреме ли им?!", "Просто всичко тъпо и машинно дойде в града и ето резултата, мислят си, че са на полето", гласят четири от коментарите под публикацията.

Виж коментарите (21)
Още новини от Национални новини:
60 работници остават без работа
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима са ранени
Президентът наложи вето върху важен закон
Знаете ли кои действия се считат за уронване престижа на работода...
По-малко ли ще плащаме за природен газ през май месец?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).