Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Как да пазаруваме изгодно от Амазон?
Автор: Екип Burgas24.bg 17:42 / 04.06.2021Коментари (1)2488
©
Откакто можем да пазаруваме в интернет и да се възползваме от страхотните отстъпки на електронните магазини, изгодното пазаруване вече не е мит. Тъкмо напротив, то е ежедневие.

Доказателство за това са уебсайтове за електронна търговия на дребно като Амазон. Това е водещият портал за пазаруване в света, като всеки ден милиони хора му се доверяват, избирайки да купят всичко необходимо точно оттам.

Ето и малко повече информация за едно от най-обичаните места за пазаруване.

Историята на Амазон

Електронният магазин оперира на световния пазар още от 1995 година. Дружеството, което стои зад платформата за пазаруване, се нарича "Amazon.com, Inc “. от града Сиатъл в САЩ.

Без да разполага с физически магазин, за 25 години компанията успя да се наложи като предпочитаното място за шопинг, предлагайки на клиентите си завидно разнообразие от стоки.

Предимства на пазаруването в Амазон

Без съмнение, именно разнообразието е едно от най-силните предимства на електронния магазин. В уебсайта могат да бъдат намерени хиляди продукти в най-различни категории като телефони, таблети, лаптопи, компютри и периферия, телевизори, аудио и фото техника, гейминг, големи и малки електроуреди, дрехи, аксесоари, козметика, продукти за дома и градината, артикули за спорт и свободно време, автомобилни продукти и аксесоари, книги, офис консумативи, бебешки и детски продукти, храни. И дори този списък не е изчерпателен!

Както виждате, има много неща, които бихте могли да си купите от Амазон. Ето защо потребителите го избират ежедневно, вместо да се главоболят с традиционното пазаруване във физически магазин. Удобството и възможностите са просто несравними.

Освен това доставките на продуктите са изключително бързи. Те могат да бъдат извършени както до личен адрес, така и в офис на избрана от клиента куриерска компания.

Друго голямо предимство е, че уебсайтът има политика за връщане и замяна на стоки, която позволява на потребителите да пазаруват възможно най-спокойно, без да се притесняват за нищо. Ако някоя стока не им харесва или пасва, те имат опцията за безплатно връщане в определен от търговеца срок. Така шопингът се превръща в песен!

Как да пазаруваме изгодно от Амазон?

Да пазаруваме изгодно в Амазон е едно от най-лесните неща на света. Нещо повече – това е една от водещите причини уебсайтът да е толкова посещаван, наред с огромния избор от артикули.

Магазинът вече е доста популярен със своите големи намаления, свързани с т. нар. Черен петък (Black Friday). Подобни кампании обаче има не веднъж, а няколко пъти годишно, като например все по-популярните напоследък Cyber Monday. В рамките на тези акции можем да намерим невероятно изгодни продукти, но не бива да се бавим с купуването им – разграбват се бързо!

Друг плюс е, че ако нямаме достатъчно пари в брой за дадена по-скъпа стока, можем да купуваме и на лизинг. Всъщност, възможностите за разплащане са големи и удобни, като винаги имаме опцията да заплатим за нашата поръчка чрез наложен платеж, кредитна или дебитна карта, на изплащане чрез потребителски или стоков кредит. Ето това е ярко доказателство, че търговията в Амазон се прави с фокус върху тяхно величество клиентите и пълното им удобство.

Още един вариант да намираме добри сделки е като се абонираме за имейл бюлетина на платформата за търговия на дребно. По този начин ще сме винаги информирани за всички най-нови предложения, оферти и отстъпки, активни към дадения момент.

А най-умният начин за изгодно пазаруване е да се обърнем към платформи за намиране на всички най-големи промоции в мрежата като Отстъпка.бг. Тази удобна услуга винаги предоставя на потребителите шанса да се сдобият с нови артикули от любимия си Амазон на цени, които взривяват ума.

Със следването на всички тези съвети, пазаруването в електронния магазин се превръща в истинска наслада. Защото, каквото и да казват – цената има значение.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.06.2021 г.
0
 
 
Най-готините гаранции. Единственият магазин, който до сега не ми е правил проблеми с връщания и гаранции. Евала.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: