Какво да правим с остатъците от празничната трапеза?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:51 / 17.04.2023
1081
В почти всяко семейство остава немалко храна от трапезата за Великден. С нея всъщност винаги можем да приготвим нови вкусни гозби.

Съвети за това как да ограничим генерирането на отпадък от празничната маса дава Севда Димитрова, победител от MasterСhef, цитирана от bTV.

След отбелязването на Възкресение Христово най-често ни остават козунак и агнешко.

Какво можем да приготвим с тези продукти – гледайте във видеото!


Виж коментарите (0)

Още по темата (181):
24.03.2024 Днес е Православна неделя
20.04.2023 Евтини яйца след Великден: Цяла кора за 10 лева
18.04.2023 Колко пари сме похарчили в България и в чужбина по Великден?
17.04.2023 Евтинията по родното Черноморие привлече румънци, поляци и много българи
17.04.2023 Силвена Роу: След постите не се нахвърляйте на бургери и пасти
17.04.2023 На масата или в хладилника: Докога е безопасно да консумираме боядисаните
яйца
Още новини от Национални новини:
Запрянов: Президентската институция се държи като Министерство на...
АПИ: Шофирайте внимателно по АМ "Тракия" в тези участъци!
Борисов: Когато Радев пилотира F-16 каза, че това е най-добрият с...
Желязков за повредата при F-16: Поръчан е нов блок, който сигурно...
Пенсионерските съюзи скочиха срещу идеята за повишаване на възрас...
Томислав Дончев: ПВУ беше в режим на екстремен риск, но има шанс ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).