Камера засне кошмарния инцидент с момиченце в мола

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:35 / 17.09.2017
20972
Във връзка с публикации в социалните мрежи, в които са изнесени данни за пострадало дете на територията на търговския център, мол "Марково тепе" изразява следното становище:

Направена е проверка на всички обстоятелства, като са прегледани записите от охранителните камери, монтирани на входа на подземния паркинг на мола. Записите ясно показват, че са извършени няколко нарушения от страна на родителите на детето, довели до неприятния инцидент. А те са следните:

- Майката и детето слизат от автомобила на място, което не е регламентирано за спиране и престой, а за преминаване с автомобил, респективно спрелият автомобил създава опашка.

- На паркинга в търговския център са маркирани местата, на които може да се паркира, и са указани пасажите към входовете на мола, които са предвидени за пешеходно преминаване.

- След преминаването на автомобила системата на бариерата задейства нейното спускане, въпреки това обаче жената решава да премине под нея и пред идващите автомобили.

От всичко изброено, както и от видеозаписа на охранителните камери, безспорно става ясно, че създалият се инцидент е вследствие на невнимание от страна на родителите. По отношение на работата на служителя на охраната не са констатирани никакви нарушения.

Мол "Марково тепе" се отнася с изключително внимание към мерките за сигурност на всички посетители на мола, но за да бъдат клиентите ни спокойни и сигурни, те трябва да спазват елементарни правила за безопасност. Очакваме това от всички посетители, като се надяваме родителите, които идват с децата си, да бъдат достатъчно отговорни и те самите да възпитават малчуганите си да спазват правилата. 

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)

Още по темата (2):
15.09.2017 Безумие! Бариера в мола цапардоса в лицето малко момиченце
11.05.2017 Циганин воайорства по малки момиченца в тоалетните на мол
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).