Кампанията "Изпрати книга – дари бъдеще" мотивира стотици хора

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:37 / 07.11.2022
399
Неотдавна започна учебната година, а скоро ще дойде време и за втория учебен срок. Това са периоди, в които всеки родител трябва внимателно да разпредели бюджета си, за да снабди своето дете с всичко необходимо. В тази връзка помощник – треньорът по джудо Борис Цветков се вдъхновява да помогне на родители и деца без възможности. Той започва благотворителна кампания за събиране на стари книги, учебници и учебни помагала под надслов “Изпрати книга – дари бъдеще".

Борис споделя, че “страха" в очите на родителите, относно подготовката и средствата, които са необходими за един ученик, е причината той да се впусне към тази инициатива.

Кампанията е с цел да подпомогне деца от цялата страна, като обръща специално внимание на тези от малките населени места.

Идеята на Борис е да се свърже с учебни заведения, до които да бъдат изпратени пособията, вместо да е необходимо родителите да ги закупуват. По думите му кампанията се е развила много бързо и той ще получи съдействие и от свои приятели.

За по - малко от 24 часа се включиха близо 100 доброволци, а интересът продължава да расте. Изцяло чрез споделяне в Instagram кампанията “Изпрати книга – дари бъдеще" успя да достигне до стотици хора и да ги мотивира да даряват.

Ния ПРЕЛДЖИЧ

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Етнологът: Великден е не само религия и вяра, Великден е проект и...
Малкият син на обвинената в убийство Габриела Славова е дете на В...
Български фермер разкри огромна далавера с млякото
Пускането в действие на газовия терминал край Александруполис, ко...
Годишните технически прегледи на колите поскъпват драстично!
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).