Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Каракачанов: Аз не съм Берлин. Г-жа Меркел е Берлин!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:08 / 20.12.2016Коментари (2)1130
©
Съболезнование към близките на жертвите при атентата, извършен на коледен базар в Берлин, при който жертви станаха 12 граждани и има много ранени. С прискърбие отправям поредното си съчувствие към болката на хората. 

Това написа в страницата си в социалната мрежа лидерът на ВМРО и заместник-председател на Народното събрание Красимир Каракачанов по повод терористичния акт, извършен от кандидат-бежанец в Берлин.

Пълният текст на коментара на Красимир Каракачанов:

Съболезнование към близките на жертвите при атентата, извършен на коледен базар в Берлин, при който жертви станаха 12 граждани и има много ранени. С прискърбие отправям поредното си съчувствие към болката на хората.

Но не, аз не съм Берлин. Г-жа Меркел е Берлин.

Аз съм София, аз съм България. Не искам в страната ни да си слагаме жалейки заради внесен тероризъм поради безотговорната, немощна и абсолютно грешна политика на Европа по отношение на мигрантския натиск.

За да не се случи в нашата родина това, за което ние, патриотите, предупреждаваме отдавна - че има реална опасност, че границите трябва да се затворят - трябва да бъдем подготвени. Ясно е, че насреща си имаме коренно различна от нашата представа за налагане на идеология. Такава, която се налага с терор и с цената на невинни жертви.

Отблъскване и недопускане на повече нелегални имигранти на територията на Европа, както и на България. Незабавна екстрадиция на всички, които нямат основание да бъдат тук. Всички лагери на територията на Република България да бъдат превърнати в такива от затворен тип. Това повтаряме от години вече.

Ако извършителят на терора в Берлин беше държан в затворен лагер, то той нямаше да може да се качи на камиона и да извърши пъкленото си дело! Европейските лидери трябва да спрат да си крият главата в пясъка в очакване на опасността да премине, защото това няма да се случи. Българските политици също! Опасността от тероризма на радикалните ислямисти става все по-реална и ние всички избираме как да я посрещнем - с глава в пясъка и молитви или със сериозна подготовка по отношение на сигурността!

С наближаващите светли християнски празници нашата, европейска, християнска цивилизация е мишена за терористи. Затова и службите за сигурност трябва да бъдат подготвени.

Необходимо е у нас МВР да повиши готовността си да реагира на заплаха от тероризъм и да засили охранителните мерки при всички публични прояви. Районите около всички коледни базари, пазари и всякакви обществени събития, на които се събират много хора, трябва да бъдат отцепени, за да не може да се достига в непосредствена близост до тях с камиони и автомобили.

Охраната на такива публични събития следва да бъде съгласувана от организатора на събитието със службите на реда към МВР в съответното населено място. За целта министерство трябва да изготви предписания за засилване на сигурността при провеждането на масови мероприятия.

Вместо да се молим и надяваме, че тероризмът ще ни подмине, нека бъдем подготвени. Нека с нужните мерки му противодействаме превантивно!









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Родоотстъпникът се зове патриот. Нещо обичайно по нашите ширини.
+2
 
 
Аз съм ченге от най- гнусните продажни ушанки, ватенка нагла, Вън от България комунид миризлив намачкан!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: