Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Караянчева: Президентът се опитва да участва в метежите, от обединител се превръща в разединител
Автор: Екип Burgas24.bg 16:17 / 07.09.2020Коментари (0)1449
©
Предстоят сложни избори с много помия, ние 12 години сме работили само позитивно, никога не сме си позволявали да плюем. Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева в Димово, предаде "Фокус“.

"През годините през годините, в които съм политик, съм разбрала едно – понякога добрата дума, върши чудеса. Понякога дори да изслушаш човека, без да можеш да му помогнеш, защото може да помага на всички само Господ. Но ти можеш да го насочиш къде да отиде да си реши проблема. А понякога дори само да го потупаш по рамото и да кажеш: "Разбирам те, брат, ама нямам възможност и аз да ти помогна“. Така че това е нашата философия“, каза тя.

"Искам да ви предам специални поздрави от нашия председател на партията, господин  Бойко Борисов. Това, което той с екипа си направи за България през последните 10 години никой не го е правил в годините на така наречения преход. Всички виждаме, че България се преобрази. България вече има пътища. Знам, че се строи тук и вашия път. Всичко това е в следствие на средства, които са събрани в хазната, на добра данъчна политика, борба с контрабандата“, добави Караянчева.

"Президентът Румен Радев се опитва да участва в метежите. На 2-ри се случи следното: влиза от президентството пеша през протестиращите, за да може да ги надъха, влезе в залата, назидателен тон, призовава за оставки без да е прочел Конституцията. И така обединителя се превръща в разединител“.

"Някои политици от телевизионни екрани, от лайфове във Фейса се опитват да обясняват как са големи борци, да там е лесно, но иди на терен, направи структура. Тогава ще призная, че наистина милееш и работиш истински. Тези паважни политици се опитват да дават акъл. Нека дават, но не познават реалната ситуация в страната“, добави шефката на парламента.

"Не може да заставаме български граждани срещу български граждани. Ако някой иска да влезе във властта да се яви на избори“, каза тя. Тя подчерта, че нейни набори си спомнят какво било години назад, когато имало Белене и репресии. "Сега можеш да си говориш каквото поискаш“, уточни Караянчева.

"Още веднъж благодаря, че давате това доверие на партия ГЕРБ да станете нейни членове в трудни времена, когато нашите опоненти се опитват да ни изкарат по-черни и от дявола. Аз се радвам, че вие сте разбрали, че това не е истина. Добре дошли в партията. Очакваме нови постижения на вашите четири общини, защото предстоят едни сложни избори. Избори с много помия, с много негатив. Ние 12 години сме работили само позитивно, никога не сме си позволявали да плюем. Виждате колко рано започна предизборната кампания.Всички ще се явим на избори. Както казва премиера Борисов "изборите са едно състезание“. Нека по-добрият победи", подчерта Караянчева.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: