Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Карбовски: Трябва да викаме "Бате Слави, ела"
Автор: Екип Burgas24.bg 08:41 / 27.05.2019Коментари (9)1692
©
"Нещата стигнаха дотам, че тука трябва да викаме - "Бате Слави, ела". Може да се казва Слави, Гошо, Румен, но трябва да има нов играч", заяви Мартин Карбовски в изборната нощ пред bTV. "Аз въобще не съм оптимист, според мен се получи авария, която прилича леко на чернобилската и не знаем колко е голяма. Ще разберем колко е голяма аварията от "Свободна Европа" и е интересно, че това не повлия на изборите (Карбовски визира скандала "Апартаментгейт").

"Разбира се, комунистите са слабаци, и това е добре. Но тук в това студио, само либерали, братко. Търся един евроскептик. Търся един реформист. Нито един реформист. А ние ще произвеждаме същите неща, каквито преди. В момента има две сили - консерватори и либерали. И докато вторите управляват Европа, тя ще загива", заяви Карбовски.  "Борисов е гениален защото изплаши всички с комунизма, спечели с това, че комунистите ще дойдат на власт. Комунизъм няма - има само либерали и консерватори", каза той. 

Любен Дилов допълни: "Не съм изненадан. Бях сигурен, че ще има сериозна разлика между ГЕРБ и БСП, първо заради лошото състояние на БСП и второ, защото ГЕРБ направи one man show с Борисов в последните дни. Той показа изключителна енергия, лично присъствие, което много помогна. Тези избори бяха много интересни, не се присъединявам към вайкането, че е ниска избирателната активност", каза той. 

"Добрата новина е че "Демократична България" прекрачва прага. Формацията получи неочаквано рамо от президента Радев, който каза, че се "нуждаем се от демократична България", това е, както се казва, freudian slip. (идеята на Фройд, че някои неволни изказвания уж случайни казват тъкмо това, което мислиш, б.р.) Лошата новина, е че имаме голямо корупционно тяло, подпирано от руските патриоти, това е смокът, който е засмукал живот народен", заяви Ивайло Нойзи-Цветков.



Още по темата: общо новини по темата: 66
28.09.2020 »
27.10.2019 »
26.06.2019 »
25.06.2019 »
25.06.2019 »
21.06.2019 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Актьори и музиканти не стават за политици, набийте си го в главите това, иначе ако тоя стане политик и вземе, че спечели ... свършени сме. В Брюксел ще си правят каквото поискат. Бате Арнолд го доказа в Калифорния. Крив, прав, Борисов поне познава играта и отстоява позициите ни в Европа и поне не са ни замразени еврофондовете като при Стани-шеф и ко. Доста близки и познати се облагородиха с евросредства. Мисля, че бъдещето ни е Европа. Да, корупция има, както навсякъде по света, но евросредствата стигат и до хората. При добър проект разбира се.
+2
 
 
Краставите магарета с червени задници си правят свирки.
-2
 
 
И какво следва пак? .......С две думи ,НАРОДА ДА ГО ДУХА ПАК. .....ама сме си опасна нация беее. ...само ламотим, само спорим и накрая пак те (всички са един дол дренки )! Сега пак ще разпределят субсидии, пак проекти, пак милиони в тяхната хазна, а бай ГРУЮ пак ще го чакам на касата да брой жълтите Не им увряха канчетата на народа и това си е. И после като купят апартаменти и имоти в Зимбабве за без пари пак излезте
+2
 
 
като ти харесва толкоз тоя чалгаджия всеми си гу у вас не ни го натрапвай бе прошляк
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: