Километрична опашка от коли на "Кулата"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:56 / 21.09.2019
1117
Изключително интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на ГКПП "Капитан Андреево“ и ГКПП "Лесово“. Във връзка с ремонтни дейности на съпределните гранични пунктове се извършва бавна обработка на преминаващите от страна турските гранични власти. Това съобщиха от ГД "Гранична полиция“. Информацията за трафика на граничните пунктове е към 15.00 часа.

На границата с Република Гърция на ГКПП "Маказа“ и ГКПП "Кулата“ трафикът е интензивен на изход за товарни и леки автомобили. 1.5 км е опашката от тежкотоварни автомобили на вход на ГКПП "Кулата“, предаде "Фокус“.

На границата с Румъния на ГКПП "Дунав мост“ трафикът е интензивен на изход за леки автомобили. На ГКПП "Дунав мост 2“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. На българо-сръбската и на границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Във връзка с извършване на ремонтно строителни дейности на ГКПП "Златарево“ за времето до 14 октомври 2019 г. движението през пункта ще бъде затруднено. От съображение за безопасност поради ниското ниво на река Дунав фериботната платформа, обслужваща фериботната връзка Оряхово – Бекет, ще работи само през светлата част на денонощието – от 08.00 часа до 22.00 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).