Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кирил Петков: Имал съм 100 любовници! Не мога да повярвам на фантазията на някои хора
Автор: Екип Burgas24.bg 12:23 / 05.02.2022Коментари (6)2220
©
Премиерът Кирил Петков с пространно интервю за Сашо Диков по "Евроком“. 

Разговорът тръгна с решение да се говори на "ти“. "За теб – Кирил“, разреши Петков на Сашо Диков, който започна разговора с възмущение, че никога досега върху нова власт не се е "изливала такава помия“. Петков пък поздрави зрителите с празника на Гоце Делчев.

Петков отрече планове да е трябвало да е в Скопие за годишнината от рождението на великия български революционер. От началото се знаело, че ще ходи само Теодора Генчовска. С Радев днес се поздравили взаимно и си поговорили колко неща имат да вършат.

"Това е хубавото като има две институции, но се разбрахме, че цялата посока, трябва да се движи в една посока и конструктивния тон ни е много важен“, каза Петков, който реши да нарича македонския премиер Димитър Ковачевски просто "Димитър“.

Премиерът се присмя на питането на ГЕРБ как така кабинетът твърди, че има нов План за възстановяване, а ЕК казва, че последно е внесен такъв през октомври:

"Томислав Дончев сега прави някакви пиари, разбирам ги. Те сега се чудят какво да направят, за да се чувстват от една страна опозиция, а от друга страна да правят смут с новините. Датата е тази, която казах, но после правихме корекции. Дончев много добре знае, просто се правят на интересни“, обясни разминаването с няколко месеца министър-председателят.

Той се разсмя на въпрос дали не е подканил и днес в МС Иван Гешев да подаде оставка. Те са независима власт“, отвърна премиерът, но каза, че не крие, че би бил доволен, ако Гешев сам напусне поста си. Премиерът препотвърди решението специализираните съд и прокуратура да бъдат закрити.

Петков обясни, че са правителство е на няколко месеца и нещата не можели да се случват веднага, както им се иска. Иначе даже баща му го препирал нещата да се случват бързо. "Ако имах магическа пръчка, щях да кажа, че ще се случи веднага. Проблемът е, че нямам. Другият проблем е, че Конституцията изисква 2/3 мнозинство за промени“, каза Кирил Петков.

Премиерът внесе яснота и около случващото се в "Булгаргаз" и каква ще бъде съдбата на бившия шеф на дружеството.

"Знаех, че волно или неволно, но аз мисля, че волно са направили огромни щети на българското държавно дружество "Булгаргаз". Тези щети са функции на високите цени на газа и да има нахалството да говориш оправдателни неистини, но да говорят с тон, едва ли не, че някой управлява и те не са засегнати, а права на всички българи? Важното е да работим така, че българският интерес да е защитен", каза още Петков.

Вчера е имало обиск в дома на шефа на "Булгаргаз" Николай Павлов, вътрешният министър Бойко Рашков обяви, че тече разследване. Кирил Петков подкрепи действията на разследващите.

"Министър Рашков е човекът, който когато е събрал всички данни, неговото министерство ще е отговорно за повдигане на обвинение. Това, което знам е, че не е била умишлена грешката за цената на газа", коментира Петков.

Той заръча да има "реални арести“ по всички линии – магистрали, енергетика и т.н. Рашков обаче не можел сам и му трябвал поне един прокурор.

Кирил Петков защити министъра от кабинета си Корнелия Нинова. Той обясни, чя тя не подлива "сярна киселина“ на кабинета, правели го всичките "грешни новини“.

"Няма такова нещо, Нинова никога не е бойкотирала. Това излезе в "Епицентър“ или някоя друга измислена медия. Цялата коалиция седи единна, а от сутрин до вечер четем някакви глупости, които се случват“, успокои той. 

Премиерът вдигна завесата и около скандала с приложението за запознанства, в което беше замесен.

Кирил Петков не можел да повярва на фантазията, която "тези хора имат“, защото скрийншотът с Grindr бил изпратен на съветник по външни работи в Брюксел, той вдигнал тост с македонците и го качил във Фейсбук и даже не знаел какво значи. "Вместо да кажат, браво на правителството (на 53 дни), вие влязохте в Клуба на богатите“, недоумява той.

"И не можех да повярвам какво се случи. Имаше в ПИК предаване на Ива Николова с Бареков. Те говореха 1 час и даже не можех да повярвам какви глупости. Замислих се за Ива Николова – тя като млада беше голяма журналистка и се замислих какво и се е случило на тази жена, за да може от един млад, талантлив журналист да се забие в тази невероятна помия. А за Бареков не искам да коментирам, този човек или се е побъркал, или се слязъл под дъното“, категоричен беше Петков.

И продължи, че не може да повярва какви неща се пишат за съпругата му и се присмя на клюките, че имал 100 любовници.

"Явно се движим много бързо и много интереси защитаваме", това е обяснението на Петков за всякакви подобни слухове.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нелсън киро мандела ще го усети много голям,още повече ще го заболи,защото ще засегне и семейството му.Впрочем,пе**ли-ДЖЕНДЪРИ ТРОЛСКИ,дали ви е направило впечатление идиотската му усмивка,както и че е направил само *женски*?Е,ще има *късмет* да гледа как му оплождат чедата.БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ?
0
 
 
Я,тук само един *джендър* почитател на нелсън?!?Кой си ти,пе*ал НЕЩАСТЕН?!?
-1
 
 
а *то* е едно нищожество,инсталирано от друго *то*!киро лъжеца е жалък като своите сополиви тролчета!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: