Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Киро Японеца с предизвикателство към Бойко Рашков, готов е да свидетелства
Автор: Екип Burgas24.bg 14:56 / 19.12.2021Коментари (0)891
©
Бизнесменът Кирил Кирилов - Японеца призна, че наскоро се е върнал да живее в България. Имал известни опасения за живота си след като преживял няколко атентата. Най-знаковият е този от 2003 година, когато получи девет куршума от упор, изстреляни от засада, която му спретнали преминаващи мотористи.

И до ден днешен има култура да ходи с бронежилетка, защото не веднъж е била преграда за канонадата от патрони по негов адрес, споделя Киро Японеца пред "Евроком".

Един ден докато ходил на тренировка в столичен фитнес, видял да поддържа форма и рап изпълнителят Фифти сент, който е идол за неговите синове и внуци. Заговорил го и му спретнал парти в негова чест.

"Да благодаря на Господ, че ме срещна с него. Ние българите сме възпитани поздравихме се докато правехме суна и фитнес". Зведата на световния хип-хоп е тук за снимки на филм, който той продуцира, режисира, и изпълнява главната роля, разказа предприемачът Кирил Кирилов за случайното запознанство с 50 cent.

Хората от гетото имат общи съдби и познати. Киро Японеца не крие, че има познанства с гангстери от Куинс, Ню Йорк, къде е роден Фифти сент. Родният бизнесмен уточни, че това не е истинското име на известния рапър, а негов псевдоним. Истинското му име е Къртис Джеймс Джаксън III, но гангстерският начин на живот и "черната" музика го променят.

"​​​​​​Уникален човек е. Видях го в хотела, където беше настанен. Ходи във фитнеса, в който бях и аз. Прие ме топло, без да се надува. Гушна ме и ме стисна, много е як".

Като се заговорихме и си разказвахме истории, научих за атентати срещу него. Първият е от 2000 година, а след това са го стреляли от упор, а с тялото си 50 centa e поел девет куршума.

За преживяното и опитите за покушение срещу него Киро Японеца разказва, че още живее с куршум в главата. През 2003 година килърите го улучили с  9 патрона в тялото. Контролният, който трябвало да отнеме живота му останал в главата. Стрелбата е от упор, произведена от преминаващи мотористи. Бронежилетката, която носи го спасява.

"Еднакви съдби имаме двамата с 50 centa . Него в Америка го стрелят, мен в България с девет куршума. Фифти сент знаеше имената на тези, които познавах и аз. Сближихме се и го поканих  на парти да се забавляваме, и така".

Двамата си казали много за гангстерския начин на живот, който водели, и как се оказали трудни мишени за килърите. Рапърът Фифти сент подарил златен медальон на Киро - Японеца, инкрустиран с личния му диамант, и популярен от неговото шоу в Америка - Канан. Така се казва и героят на филма, чиито сцени се заснемат у нас. 

Известният биснесмен призна, че на чужденците им е трудно да произнасят името му Кирил , и затова когато е в чужбина се представял като "Канан".

Японецът влезе и в личен разговор. Още на 12 години е напуснал майка си и баща си. До скоро живял в чужбина, където отново има намерение да се върне в голяма европейска столица, защото се чувствал по- сигурен за себе си. В момента строи бизнес -сграда до НДК-а и булевард "Васил Левски", има желание  да я завърши в сроковете, които са обещано април-май 2022 година. Редовен данъкоплатец е към държавата и има изисквания към управляващите като гражданин.

Очаква новата власт да се справи с предизвикателствата пред нея и да се нормализират процесите в държавата, след като е предрекъл, че хора с дипломи отвън ще поемат управленския курс.

Кирил Кирилов - Японеца отправи предизвикателство към вътрешния министър Бойко Рашков, че е готов да свидетелства за поръчковите опити за убйство срещу него. Защото знае откъде идва заръката. Както и тези неразкрити 150 убийства от началото на Прехода. Обмисля и книга със заглавие "150 убийства и един оцелял" - визира себе си.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: