Клошари: По кофите вече няма и чорапи, закъсахме!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:16 / 06.05.2015
1298
Една необичайна история за живот под земята. Може би не подозирате, но в столичните подземия освен плъхове, живеят и хора.

Бездомници са създали в шахтите свои домове. Там се хранят, там спят и там отглеждат децата си. Подземният град е малко познат на всички нас, които стъпваме отгоре му. Екип на Нова тв влезе там, за да разкрие история за живота на 5 души на 30 кв. метра под земята.

Общата съдба събира Емил с рускинята Елена. Преди 20 години тя идва в страната ни по любов и отново заради любов остава на улицата, изхвърлена от бившия си съпруг.

Едно от малкото удоволствия в живота на Елена и нейните съквартиранти е хубавото време, когато могат да излязат от шахтата и да приготвят храната си навън. С падането на вечерта подземните обитатели се връщат в шахтата.

Героите на шахтата живеят ден за ден, дори минута за минута. Животът им се е превърнал във въпрос на късмет... чистата случайност да оцелееш още един ден.

"Тези хора са по-добри. Щастлива съм с тях и въпреки че живея по-лошо, не бих се върнала", обясни Елена.

"Закъсахме - вече и чорапи не се намират по кофите. Хората нямат пари", разказа мъжът, който дели постелята си с Елена, а тя е просто дюшек, проснат на земята. 


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Голяма банка предупреди своите клиенти
Министър Кондева с важна новина за изграждането на Национална дет...
Голям български производител придоби 100% от акциите на италианск...
Лоша новина за всички пенсионери!
Ергенът Евгени със специална роля в "Бригада нов дом"
Колко трябва да е голямата награда в "Стани богат", ако се индекс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).