Кметът Николов с добри новини за инвестициите в Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
12:02 / 17.05.2022
934
От продажбата на терени в  Индустриален логистичен парк ще постъпят около 7 млн. лв. Планираните работни  места там са повече от 600 общо в шестте предприятия. Още над 200 работни места ще бъдат разкрити към предприятие за строителство на яхти, на което Община Бургас е логистичен партньор, обяви кметът на Бургас Димитър  Николов, предаде репортер на Burgas24.bg.

"Инвестициите са впечатляващи, надявам се Бургас да покаже   гостоприемство към инвеститорите. По първа линия на Индустриален логистичен парк почти не са останали терени,. От тук - нататък идва голямата отговорност с Министерство на икономиката бързо да осигурим довеждащата инфраструктура", добави кметът Николов.

Днес в Общинския съвет бяха гласувани докладни записки, с които се даде зелена светлина за изработване на ПУП на бъдещото предприятие за изграждане на бронирани машини. Останалите докладни са за продажба на терени в индустриална зона Българово, в първа и втора фаза на Индустриален логистичен парк.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Отиде си народен представител и бивш евродепутат
Въоръжете се с търпение: Интензивен остава трафикът на някои от г...
Коалицията "БСП за България" регистрира листата си в Бургас
Ето как методът на пазаруване 6 към 1 работи за Вас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).