Kметът на Ямбол Валентин Ревански поднесе цветя на бюст-паметника на Васил Левски

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:43 / 18.07.2023
459
Kметът на община Ямбол Валентин Ревански, неговите заместници Енчо Керязов и Васил Александров, председателят на Общински съвет – Ямбол Антон Шиков поднесоха венец и цветя на бюст-паметника на Васил Левски по повод 186 години от неговото рождение, съобщиха от Общината.

"Колкото и да се говори за делото на Васил Левски, никога няма да бъде достатъчно. Не само днес, но всеки ден трябва да си припомняме неговите завети. Много е важно нашите деца, нашите съграждани и най-вече българските политици да помнят и разбират неговите принципи и да се ръководят от тях в своята работа,“ каза кметът Валентин Ревански.

Председателят на Общински съвет – Ямбол изтъкна: "Моето послание в днешния ден е каквото е във всички емблематични дати за нашия народ – да не ги забравяме! Въпреки че живеем в свят, който се обединява, всеки народ трябва да помни своето минало.“

Oбщина Ямбол призовава гражданите също да се преклонят пред Апостола на свободата, поднасяйки цветя на неговия паметник.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Сиромахов за най-страшните женски реплики по време на мач
Райските кътчета в Родопите с водопадите
Последният български цар днес става на 87
Празник е! Честваме чудотворец, помогнал на хиляди
Борисов: Битката е кой да е най-кресливата опозиция
Доц. Кунчев: Броят на комарите ще бъде много голям, ако не се обр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).